New14kpl jäljellä

Crew Kauluspaita Musta

Crew Kauluspaita Musta, klassinen pitkähihainen kenttäpaitamalli, miellyttävää puuvillakangasta, napitettavat taskut, napitettavat hihansuut, pyöreä helma, erinomainen työpaita, valmistaja Brandit – Saksa

Erinomainen kenttäpaitamalli ympärivuotiseen käyttöön!

45,00 €

Tyhjennä valinta

Crew Kauluspaita Musta, klassinen pitkähihainen kenttäpaitamalli, miellyttävää puuvillakangasta, napitettavat taskut, napitettavat hihansuut, pyöreä helma, erinomainen työpaita, valmistaja Brandit – Saksa

Crew Kauluspaita Musta

Tämä kauluspaita on tarkoitettu kovaan jokapäiväiseen käyttöön, ammattilaisiin Jos mitenkään tykkäät peltipaitamallisista kestävistä kaulus-/kenttäpaidoista, on Branditin ehdokki osuva kuin nyrkki silmään!

Materiaali

100% puuvillaa.

Koko

Malli kuvissa 176cm/77kg ja vasta L-koko meni päälle lungilla meiningillä. Noudata siis kokofilosofiaa, jonka mukaan istuva fiilis on yhtä ja rennompi meininki kokoa isompi. Ryhdikkään istuvan paidasta saa ottamalla oman normaalikokonsa.

Muuta

Paita soveltuu erinomaisesti vapaa-aikaan ja työkäyttöön. Paita suljetaan napeilla ja siinä on kaksi napillista rintataskua. Hihansuutkin napitetaan kiinni ja jos hihat haluaa kääriä, se onnistuu nappien avaamisen jälkeen helposti.

Kauluspaita

Kauluspaita on vaatekappale, jossa on kaulus, hihat (yleensä joko pitkät tai lyhyet, joskus naisten paidoissa myös 3/4-mittainen), kalvosimet (vain pitkähihaisessa paidassa) ja etuosassa napitus kauluksesta helmaan asti. Naisten vastaavasta vaatteesta on käytetty nimitystä paitapusero, mutta nykyisin sekä miesten että naisten vaatetta sanotaan kauluspaidaksi. Miesten paidan erottaa naisten paidasta se, että napit ovat edestäpäin katsottuna vasemmalla.

Nykyisen kauluspaidan katsotaan syntyneen vuonna 1871, kun brittiläinen yritys Brown, Davis & Co. patentoi paidan, joka oli napitettu alas asti.1800-luvun lopulle saakka valkoinen paita oli lähinnä yläluokan vaate, koska harvoilla oli tarpeeksi rahaa pestä ja omistaa useita varapaitoja vaihtamista varten.

Nykyinen taitettu kaulusmalli syrjäytti pystykauluksen 1930-luvulla. – Wikipedia

Lyhythihaista versiota löytyy myös vaalealla aavikkovärillä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Klassinen kenttäpaitamalli
– Pitkät hihat
– Musta
– 100% puuvillaa
– Napitettava etumus
– Kaksi napitettavaa rintataskua
– Ilmava ja mukavantuntuinen puuvillakangas!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus