• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Custom US Ammuslaatikko 30 cal Ammuksille Khaki

Custom US Ammuslaatikko 30 cal Ammuksille Khaki, 30. cal eli suomalaisittain 7.62 ammuksille, jenkkiarmeijan aito ammuslaatikko, erikoismaalattu vaalea hiekanvärinen versio, laatikoissa vaihtelevissa määrin kulumia ja merkintöjä

Käsinmaalattu amerikkalainen .30 cal ammuslaatikko!

55,00 €

Custom US Ammuslaatikko 30 cal Ammuksille Khaki, .30 cal eli suomalaisittain 7.62 ammuksille, jenkkiarmeijan aito ammuslaatikko, erikoismaalattu vaalea hiekanvärinen versio, laatikoissa vaihtelevissa määrin kulumia ja merkintöjä

Custom US Ammuslaatikko 30 cal Ammuksille Khaki

Yhdysvaltojen armeijan ammuslaatikko, joka on väriltään khaki ja kunnoltaan vähän käytetty. Agentin henkilökunnan omin kätösin ja myymillämme armeijamaaleilla tuunattu. Viimeistely tehty kirkkaalla spraylakalla. Jokaisen laatikon varustukseen kuuluu vesi- ja hajutiivis kansimekanismi. Laatikko aukeaa vain toiselta puolelta.

Mitat & koko

Korkeus 18cm, pituus 26cm ja leveys 8,7cm. Painoa tälle ammuslaatikolle kertyy vain 1,6 kiloa. Sisämitat: Korkeus 16,8cm, pituus 25,6cm, leveys 8,5cm.

Muuta

Eri laatikot yhtäläisesti hyväkuntoisia, joskin käytettyjä, joten kulumia ja merkkejä käytöstä on. Laatikon voi maalata juuri omannäköiseksi Agentin laajan spraymaalivalikoiman avulla! Loistava ja rustiikki astia esimerkiksi kasveille tai yrttiviljelmälle!

Tutustu tästä myös hiukan suurempaan 50 kaliiperin ammuslaatikkoon!

– Laatikko, mallia -ammus
– Maalattu hiekanvärisellä spraymaalilla
– Pinnoitettu kirkkaalla spraylakalla
– Merkinnät ja kulumat eroavat laatikoittain
– Tiivis ja pitävä lukitusmekanismi
– Rustiikkia!