• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon J25 Talvitakki Vihreä

Dunderdon J25 Talvitakki Vihreä, pitkä talvi parkatakki malli, kiinteä huppu, vihreä, syystäkin se suosituin Dunderdonin talvitakki, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Poistossa, viimeisiä viedään vain S-koko jäljellä!

328,00 € 262,40 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J25 Talvitakki Vihreä, pitkä, kiinteä huppu, vihreä, syystäkin se suosituin Dunderdonin talvitakki! Tätä väriä ei enään valmisteta, siitä syystä outlet osiossamme.

Dunderdon J25 Talvitakki Vihreä

Dunderdon J25 on yksi Agentin myydyimpiä takkeja ja asiakkaittemme suuri suosikki. Takissa on kaikki tarvittava talven asettamien uhkien voittamiseksi: Lämpöä eristävä kuosi, suuri, kiinteä huppu sekä lämmin teddykarvavuoraus. Hupussa on vieläpä kiristysremmit. Hihansuiden sisäpuolella on resorit, jotka estävät lumen ja kylmän ilman pääsyn takin sisälle poikkeuksellisen tehokkaasti. Dunderdon J25 Talvitakki Musta on yksinkertaisen toimiva talvitakki joka on valmistettu laadukkaasti, ei turhaa pröystäilyä ainoastaan yksinkertaista toimivuutta laatu maateriaaleilla ja leikkauksella. Tätä mahtavaa takki on saatavana useassa eri värissä!

Materiaali

Takki on valmistettu jämäkästä 100% puuvillacanvaksesta. Takin kangas on teflonkäsittely. Käsittely antaa suojaa lialta, loskalta ja kosteudelta.

Muuta

Tässä takkimallissa on erittäin korkea kaulus. Se antaa hurjasti enemmän suojaa kuin mitä normaaleilla kauluksilla saataisiin. Kauluksen korkeuden ansiosta et välttämättä tarvitse kaulaliinaa. Dunderdon J25 on malliltaan suhteellisen tyköistuva. Esimerkkinä 180cm pitkä mies, normaalivartaloinen, olisi kokoa XL. Samaa korkeaa kaulusta käytetään myös Dunderdonin huppareissa. Muita saatavana olevia värejä ovat musta ja steel. Seuraa ajankohtaista varasto tilannettamme koko alasveto valikosta. Kaikki tuotteiden koot ja salodot ovat näkyvillä reaaliajassa.

Taskut

Takissa on kaksi avonaista ja tilavaa etutaskua. Takissa on myös vetoketjullinen povitasku minkä erikoisuus on se, että takin vetoketjua ei tarvitse avata, sillä tasku on sijoitettu myrskyläpän alle, eikä takin sisäpuolelle.

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi,
kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi takin!

– Valmistajana Dunderdon, Ruotsi
– Pitkä malli
– Teddyvuori
– Väri olive (vihreä)
– Tilava huppu
– Kestosuosikki!

Saatat myös pitää...