• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-15 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 21kpl jäljellä

Dunderdon Kenttälakki Musta

Dunderdon Kenttälakki Musta, mallinimi CAP1, matala rakenne, normaali lippapituus, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Erikoismallistoa Dunderdonilta!

32,00 € 24,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon Kenttälakki Musta, malli CAP1, puuvillaa

Dunderdon Kenttälakki Musta

Joskus vuosia sitten kun Dunderdon lopetti yhden kenttälakkimallin myynnin, niin mehän ei sitä siedetty lainkaan. Tarpeeksi pitkään marmatettiin ja tulos: Agentti sai vajaan tuhannen kappaleen erikoiserän, jonka jälkeen valmistus lopetettiin kokonaan vuonna 2012.

Materiaali

Tämä kenttälakki on valmistettu 100% puuvillasta. Hatun ympärille on asennettu joustavaa kangasta, jolloin päähineen ympärysmitta antaa hieman periksi, mahdollistaen juuri oikean istuvuuden. Jos peset, niin pese ainoastaan käsin mietoa pesuainetta käyttäen.

Muuta

Kuten kuvasta huomaa, niin kyseessä on erittäin matala malli. Lippa on normaalipituinen. Päähineen vasemmassa laidassa on pieni Dunderdonin logo brodeerattuna (brodeeraus mustalla).

Koot

Dunderdonilla on nähtävästi täysin oma kokotaulukkonsa, joten me olemme laittaneet koot uusiksi sillä tavalla miten ne oikeasti menisivät. Koko S (lapussa S/M) vastaa noin 56-58, M vastaa noin 57-59 (lapussa L/XL) ja L (lapussa XXL) vastaa noin kokoa 59/60. Dunderdon kenttälakkia on saatavana myös hiekan ja vihreän värisenä. Tässä mustassa värissä on jostain syystä kirjainkoon kokovaihtoehdot, khakissa taas one size-koko. Ruotsalaiset. Mut hei! Tosi hyvä lakki tämän on! Jos vain mahtuu päähän.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Hieno kenttälakkimalli
– Väri musta
– KATSO TARKAT KOOT YLHÄÄLTÄ!
– Joustava
– Monta kokoa
– Lyhyempi lippa

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus