• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Dunderdon S18 Huppari Harmaa

Dunderdon S18 Huppari Harmaa, 80% puuvilla/ 20% polyester, korkea kaulus, tilava huppu. Tutustu alla olevaan tuotetekstiin….

135,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18 Huppari Harmaa, 80% puuvilla/ 20% polyester, korkea kaulus, tilava huppu, vahva vetoketju, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18 Huppari Harmaa

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on pop ja kaiken lisäksi rock’n’roll. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis.

Materiaali

Hupparissa käytetty puuvilla on 80% orgaanisesti tuotettua luomupuuvillaa, koska luontoa pitää säästää ja rakastaa. Mitoitus on normisettiä, eli esim. L-koko sopiipi n.180 -senttiselle herrasmiehelle mainiosti. Alumiinivetoketju, sekä mediatasku oikeassa alataskussa. Kestävää laadukasta kangasta. Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään. Sisävuori on polyesteriä.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä,  Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Dunderdon S18 hupparia on saatavana kauttamme sekä myymälästä seuraavat värit: musta, punainen, vihreä, harmaa ja tumman sininen

Käyttökokemuksia

”Omistan melkein kaikki värit tästä hupparista ja täytyy nostaa hattua laadulle. Useamman kymmenen pesun jälkeen huppari säilyttää muotonsa ja varsinkin vaaleammissa väreissä myös myös väri on säilynyt paremmin kuin mustassa. Aivan loistava vaatekappale käytettäväksi läpi vuoden, kesällä mukava päällä illalla ja syys/talvikautena käytän takin alla lämpövuorena. Vetoketjut ovat kestäneet todella hyvin ja kertaakaan en ole joutunut vaihtamaan niitä. Olen kokeillut useita kilpailevia tuotteita ja aina palannut takaisin tähän Dunderdon S18 huppari malliin. LOISTAVA!”

 

Dunderdonin S18 -huppari
-Normaali mitoitus
-Väri Harmaa
-Korkea kaulus
-Tilava huppu
-80% puuvilla/ 20% polyester

 

Saatat myös pitää...