• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljelläSuositeltu

Gerber Bear Grylls Kenttäpullo

Gerber Bear Grylls Kenttäpullo, litran tilavuus, mahdollisuus keittää vettä mukana tulevassa astiassa, vyö/-kantolaukku mukana, valmistaja Gerber – USA

68,00 € 49,90 €

Gerber Bear Grylls Kenttäpullo, Gerber Canteen by Bear Grylls, litran tilavuus, mahdollisuus keittää vettä mukana tulevassa astiassa, vyö/-kantolaukku mukana

Gerber Bear Grylls Kenttäpullo

Maailman turuilla seikkaillessaan tuo modernin ajan Indiana Jones eli Man vs. Wild -sarjasta tuttu Bear Grylls on kehittänyt omien kokemustensa pohjalta aivan pistämättömän selviytymisvarustesarjan ja sen viimeisimpänä osana meille saapui miehen virallinen kenttäpullo. Pakettiin kuuluvat siis iso litran vetävä kenttäpullo, kestävä kantopussukka ja erikoisuutena kuljetettaessa kätevästi pullon pohjaan kiinnitettävä keittoastia, jota voi toki käyttää myös ruoanlaitossa. Kaikki osat on helppo pestä ja pitää puhtaana ja mukaan Bear on laittanut vielä omat selviytymisohjeensa, ”Priorities of Survival” ohjekirjasen.

Materiaali

Gerber ja Hra. BG ovat tehneet yhteistyössä parannuksia vanhaan armeijamalliseen kenttäpulloon ja keittoastiaan. Pullo on vahvaa BPA-yhdisteistä vapaata muovia, jossa on tiivis pettämätön korkki ja silikonikahvainen keittoastia kuumennusta kestävää alumiinia. Kantopussi on nylonia.

Muuta

Koko paketti on kantokunnossa todella näppärä ja kompakti. Kenttäpullon pinta on kuvioitu maksimaalisen pidon takaamiseksi. Jos meinaat selviytyä extreme-olosuhteista kunnialla, tavallinen limupullo ei vaan riitä!

– Valmistaja Gerber, USA
– Ruoanlaittoa varten valmistettu keittoastia ja BPA-vapaa muovikenttäpullo
– 1 litran tilavuus
– Vyölenkillinen kantopussi
– Vuotovarma lukittuva korkki
– Bear Gryllsin selviytymisohjekirjanen
– Running Wild with Bear Grylls jaksossa Presidentti Barack Obama juo tälläisestä kenttäpullosta!

Saatat myös pitää...