• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Gerber Flatiron Taittoveitsi Coyote

Gerber Flatiron Taittoveitsi Coyote, taktinen taittoveitsi, veitsen malli suora partaterä, metallinvärinen terä, vaalea aavikkoväritetty komposiittikahva, valmistaja Gerber – USA

Erinomainen ja astetta erikoisempi taskuveitsi eräilyyn tai yleistyökaluksi!!

58,00 €

Gerber Flatiron Taittoveitsi Coyote, taktinen taittoveitsi, veitsen malli suora partaterä, metallinvärinen terä, vaalea aavikkoväritetty komposiittikahva, valmistaja Gerber – USA

Gerber Flatiron Taittoveitsi Coyote

Taktiset taittoveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön sotilaiden kenttäolosuhteisiin. Niistä ei ole syrjäyttämään varsinaisia taisteluveitsiä, mutta pystyvät hädän hetkellä muuntautumaan myös lähitaisteluaseeksi. Perusidealtaan nämä veitset ovat oivia apuvälineitä ruokailun, huollon, laskeutumisvarusteiden turvalliseen katkomiseen sekä köysien tai muun kenttämateriaalin leikkaamiseen. Tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti myös Gerberin rohkea ja trendikäs Flatiron, jonka terän muotoilu lainaa paljon partaveitsistä ja hassua kyllä, myös raskaan sarjan lihaveitsistä!

Materiaali

Terä on 7Cr17MoV-terästä ja kahva G-10 -komposiittia, jossa pitoa lisäävä kuviointi.

Paino & mitat

Mitta avattuna 21,59 cm, josta terää 9.14 cm. Painoa veitsellä on 160 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä, mutta sen materiaali on pintapesty ja hiottu kivellä. Näin teräkseen jää hieno “taottu” ulkonäkö ja komean teollinen tuntuma. Vanhan koulukunnan partaveitsistä ja nykyisimmin ehkä useammin ravintolakeittiöiden lihaveitsistä tuttu “cleaver” -muotoilu mahdollistat tarkan ja voimakkaan leikkuun kompaktissa koossa. Terää voi käyttää napakkaan hakkuuliikkeeseen, esimeriksi ruokaa tai muita raaka-aineita hienontaessa. Terää on mahdollista käyttää myös kaapimiseen ja sormenjälkillä painamalla kätevämmine kuin pyöreäteräisiä puukkoja. Tämän lisäksi Flatironin terää on helppo käyttää viiltämään auki laatikkoja tai avaamaan paketointeja painamalla hamarapuolelta.

Jos veitsi on loppunut?

Jos jokin haluamasi Gerberin veitsi on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Partaveitsimallinen taittoveitsi
– Lihaveitsen tapainen viiltoterä
– Sileä terä
– Kivihiottu viimeistely
– Kokoontaitettuna kompakti
– Vyöklipsi kiinnitystä varten
– Erinomainen pilkkomiseen, pakettien avaamiseen ja eräilyyn