• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
7kpl jäljelläSuositeltu

Haix Airpower Pro R Maihinnousukengät Musta

Haix Airpower Pro R Maihinnousukengät Musta, mustat, todella kevyt Goretex XCR-kalvollinen maihari, erinomainen niin ammattilais- kuin siviilikäyttöön, valmistaja Haix – Saksa

Vain Suomessa myynnissä oleva hiukan leveämpään jalkaan sopiva lesti!

248,00 € – 269,00 €

Tyhjennä valinta

Haix Airpower Pro R Maihinnousukengät Musta, todella kevyt Goretex XCR-kalvollinen maiharimalli, erinomainen niin ammattilais- kuin siviilikäyttöön, valmistaja Haix – Saksa

Haix Airpower Pro R Maihinnousukengät Musta

Tämä malli on myynnissä ainoastaan Suomessa. Mallissa on suomalaisen kavioon sopiva leveämpi lesti ja HAIX-AS integroitu jalkaholvin tuki. Tämä yhdessä jämäkän rakenteen kanssa antaa täydellisen tuen jaloille kivikoissa ja rapakoissa, unohtamatta että kengän sivuttaistuki on erinomaisen kiertojäykkyyden ansiosta niin ikään erinomaisella tasolla. Ei lipsu räpylät kuten muuten lipsuis!

Materiaali

Normaalia Goretex-käsittelyä pätevämpi XCR -kalvo ja varren kestävä Cordura -kangas tekevät maiharista hengittävän ja täysin vesitiiviin. Käytä kengän hoitoon vain Goretex-hyväksyttyjä tuotteita.

Muuta

Haixin uudenmalliset nopeammat nauhalenkit sekä kengän varressa oleva pikalukitus antavat täydelliset kireyden käyttäjän mieltymysten ja maaston ahdistavuuden mukaan. Airpower Pro R:n pohja on kenttätesteissä erinomaiseksi havaittu ja SRC-pitoluokalla palkittu. Pohja on muutenkin liukkaita aineita, kuten öljyä ja bensaa kestävä sekä koko alaltaan lämpöeristetty niin kylmää kuin kuumaa vastaan. Kengän kärjessä sijaitsee vahva Ceram-X -suojaus, joka kestää kolhut ja vihollisten tai esteiden potkimisesta aiheutuvat tärskyt!

Huippusuosittu kenkämalli yhdessä klassisen Haix Airpower P3-tekstiiliversion kanssa! Nouki omasi pois ennen kuin loppuu!

Katso tästä miltä näyttää Airpower P6 malli!

– Valmistaja Haix
– Goretex XCR -kalvo
– Varsi kestävää Corduraa
– Haixin niin sanottuja “Suomi-malleja”
– Mustat
Todella vaativaan käyttöön
– Erinomainen sekä siivili- että ammattilaistarpeisiin

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus