• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
15kpl jäljellä

Haix Kengännauhat Hiekka

Haix Kengännauhat Hiekka, saatavana useita eri pituuksia, sopivat kaikkiin Haxin ja muiden valmistajien coyote, desert, khaki värisiin maihareihin, niin nilkkuri kuin korkeavartisiin, valitse oikeanmittaiset tarpeesi mukaan, valmistaja Haix – Saksa

Aito Haix lisävaruste jota on saatavana nyt 4 eri pituudessa!

14,80 €

Tyhjennä valinta

Haix Kengännauhat Hiekka, eri pituuksia, valitse oikeanmittaiset tarpeesi mukaan, sopivat myös Haixin Black Eagle Desert -malliin, valmistaja Haix – Saksa

Haix Kengännauhat Hiekka

Laadukkaat kengännauhat saksalaiselta laatukenkien valmistajalta. Perinteisiä nauhoja kapoisempina, nämä kyseiset nartsat sopivat erinomaisesti myös Black Eagle -maihareihin. Black eagle malleihin saatavana myös omat nauhat jotka ovat aavistuksen kapeampia kuin nämä normaali kengännauhat. Käytännöllisyyttä arvostava laittaa näistä laadukkaat nauhat muihinkin malleihin, kuten P3, P9, Colorado, Scout tai Pro R -malleihin.

Pituudet

Hiekan värisiä nauhoja on saatavana tällä hetkellä jopa neljää (4) eri pituutta, mikäli tarvitset muita pituuksia ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin järjestämme asian. Katso myös Haix kengännauhat mustana!

Samalla kun vaihdat kenkiisi kengännauhat suosittelemme huoltamaan maihinnousukengät muutenkin, tässä hyviä hoitoaineita pidentämään kengän elinikää, nimittäin mieltymyksestä riippuen kannattaa valita Haix Nahankyllästesuihke tai Hey Kenkälankki Väritön. Myös paljon tekstiilihoitotuotteita saatavana, joilla pidennät esimerkiksi Goretex-vaatteiden vedenpitävyyttä ja vahvistat Goretexin-erikoisominaisuuksia.

– Valmistaja Haix, Saksa
– Hiekanväriset
– Taktiset kengännauhat
– Useita eri pituuksia

Saatat myös pitää...