1kpl jäljellä

Haix Naisten Airpower C1 Nahkakengät Musta

Haix Naisten Airpower C1 Nahkakengät Musta, lyhytvartinen kenkämalli, naisten pienemmät koot, siisti edustuskenkä edustustehtäviin, erinomainen arkikäyttöön, Goretex -kalvollinen, valmistaja Haix – Saksa

Siistit nahkakengät turvaväen naispuolisille edustajille ja muille puku päällä työtä tekeville pienjalkaisille! Puuttuvat koot myös ennakkotilauksessa – toimitusaika 1-2 viikkoa!

199,00 €

Tyhjennä valinta

Haix Naisten Airpower C1 Nahkakengät Musta, lyhytvartinen kenkämalli, pienet naisten koot, siisti edustuskenkä edustustehtäviin, erinomainen arkikäyttöön, Goretex -kalvollinen, valmistaja Haix – Saksa

Haix Naisten Airpower C1 Nahkakengät Musta

Saksalaisen Haixin Airpower C1:t ovat pitkän linjan sotilasjalkineperinteiden muovaamat siistimmän sortin nahkakengät. Ideana on tarjota teknisesti kykenevä, vankka ja vedenpitävä jalkine edustustehtävissä pyöriville turva-alan ammattilaisille, järjestyksenvalvojille, tarjoilijoille ja miksei vaikka ihan vahtimestareillekin. Kaikille niille, jotka saattavat joutua vähän tekemään kuperkeikkoja tai vain yksinkertaisesti liikkumaan siisteissä kamppeissa myös välillä vähän haastavimmissakin olosuhteissa.

Tekniikkaa löytyy

Jalkineen Cambrelle-tekniikkaa käyttävä sisävuori siirtää kosteuden ja hien tehokkaasti pois iholta, jolloin jalka pysyy miellyttävän kuivana. Sun Reflex -käsittely pitää kengän viileänä kuumissakin olosuhteissa. Kengät eivät kuitenkaan ole talvellakaan kylmät, eivätkä taatusti lipsu liukkaallakaan erinomaisen pohjakuvioinnin ansiosta.

Materiaali

Tämä kenkämalli on pinnaltaan huippulaadukasta lehmännahkaa. Kieli ja jalkineen yläreuna ovat pehmustettuja. Kengässä on vaihdettava, 30 pesulämpötilassa pestävä pohjallinen. Pohja on myös erinomaisen kiertojäykkä ja jalan asentoa tukeva.

Koot

Kengät ovat aavistuksen kapeita suomalaiseen jalkaan, mutta pääsääntöisesti normaalilestillä liikkuvat immeiset hyväksyvät näissä oman juhlakenkäkokonsa. Jos kaviot ovat ihan vallan extraleveät, niin ota suoraan kokoa tai oman tietämyksen mukaan kaksikin kokoa isompi kenkä heti kättelyssä.

Muuta

Kaikissa Haixin ammattilaispuolen kengissä on maahantuojan puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Goretex-kalvolla on yhden vuoden vedenpitävyystakuu, joka koskee myös ammattikäytössä olevaa kenkää. Tähän matalaan kenkämalliin käyvät Haixin omat kengännauhat, joita on meillä myös myynnissä kahdessa eri värissä kaikkiin Airpower-malliston kenkiin.

Täältä löydät astetta sporttisemmat Haix Black Eagle Tactical Low -maastokengät!

– Valmistaja Haix
– Väri musta
– Monikäyttöinen kenkämalli
– Naisten pienemmät koot
– Lyhytvartinen
– Nahkaa
– Erinomainen pito