• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Harmaa Merimiessäkki Medium

Harmaa Merimiessäkki Medium, huippuedullinen merimiessäkki, perinteinen päältä suljettava malli, UUSI Väri! antrasiitti (tumman harmaa), tilavuus noin 70 litraa

48,00 € 40,80 €

Harmaa Merimiessäkki Medium, huippuedullinen merimiessäkki, perinteinen päältä suljettava malli, antrasiitti, tilavuus noin 70 litraa

Harmaa Merimiessäkki Medium

Tämä merimiessäkki kulkee olalla perinteisen kiinnitysremmin avulla, ja säkki kiinnitetään niin ikään perinteisellä merimiessäkkimenetelmällä: Solki lävestä sisään ja koukulla kiinni. Ja tämä systeemi muuten pitää homman kasassa kovassakin höykkyytyksessä. Älkääkä käyttäkö tätä hihnaa laitteen kantamiseen, sillä metallinen koukkukiinnitys vioittuu ajan mittaan hinkkautuessaan keskenään ja hajoaa, varsinkin jos täyteen ahdetun ja painavan säkin paino laitetaan yksin sen varaan. Käyttäkää siis sitä oikeaa kantokahvaa!

Laite on täysin iskemätön ja kovaan käyttöön tarkoitettu, joten jos tarvitset peruskuljetusvälineen vaatteille tai kevyen omaisuuden kuljettamiseen, tässä ois aika paras mahdollinen vaihtoehto. Eikä ole kallis!

Materiaali

Valmistettu kokonaan rajuun käyttöön soveltuvasta puuvilla canvaksesta.

Koko

Tilavuus n. 72 litraa ja koko avonaisena 50x90cm.

Merimiessäkin sulkeminen

Säkin suuaukko koostuu neljästä sisäänpäin taitettavasta reunasta. Itse laitan ensin vastakkaiset palat toistensa päälle. Alimmaiseksi reunaksi tulee aina se reuna jossa on itse lukkopala, kaikki muut reunat ladotaan tämän päälle. Viimeiseksi laita jäljelle jääneet reunat haluamassasi järjestyksessä edellisten reunojen päälle ja lopuksi lukkokiinni purjerenkaiden läpi tulleeseen hakaan. Huomioi vielä että lukkojärjestelmä ei ole kantamista varten varsinkaan kun merimiessäkki on täyteen pakattu.

Osta myös harmaa NATO säkki tästä kun tarvitset myös selkäviillekkeet

 

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Perinteinen Merimiessäkki
– Lenkkilukitus
– Olkaremmit
– Väri antrasiitti
– Pieni sivutasku

Saatat myös pitää...