• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Helikon BDU Reisitaskuhousut PLCamo

Helikon BDU Reisitaskuhousut PLCamo, rankasta käytöstä arkimenoon, puolalainen aavikkokuvio, pärjäät sekä kaupungissa että aavikolla, valmistaja Helikon – Puola

Poistossa! Valmistus lopetettu!

59,99 € 44,99 €

Tyhjennä valinta

Helikon BDU Reisitaskuhousut PLCamo, puolalainen aavikkokuvio, runsaasti taskuja ja isot reisitaskut. valmistaja Helikon – Puola

Helikon BDU Reisitaskuhousut PLCamo

Meiltä löytyis aika hyviä reisitaskuhousuja! Helikon tekee mageeta kamaa ja ne on todella laadukkaita. Nämä housut soveltuvat rankasta käytöstä ihan sinne arkimenoon.

Materiaali

Housut ovat valmistettu 50% puuvillasta ja 50% nylonista. Kangas on mallia rip-stop, eli kankaan pintaan on asennettu ohut nylonverkko. Pese housut maksimissaan 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Tulee jättämään väriä ekalla pesulla, et eka vääntö yksinään. Älä valkaise, rumpukuivaa tai kuivapese.

Taskut

Taskujen määrä ja sijainti noudattaa perus kaavaa. Edessä on kaksi avointa etutaskua, reisissä kaksi kookasta taskua ja persuksissa pari taskua. Kaikki taskut suljetaan napeilla, toki poislukien etutaskut.

Muuta

Kaikki myymämme koot ovat regular-lahkeilla. Vyötäröllä on kiristysremmit. Sepalus suljetaan napeilla. Lahkeensuissa on kiristysremmit. Polvissa ja persauksessa on tuplakankaat. Puolan armeijan maastokuviointi on todella persoonallinen, yllättävän vaalea sävytteinen. Tule tutustumaan myymäläämme todella laajaan Helikon valikoimaamme.

– Valmistaja Helikon, Puola
Sotilaskäyttöön tehdyt reisitaskuhousut
– Ainutlaatuinen puolalainen aavikkokuvio
– Reisitaskullinen malli
– 50/50 nyco-kangas
– Poistossa! Valmistus lopetettu!

Saatat myös pitää...