• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 18kpl jäljellä

Helikon CPU Reisitaskushortsit UCP Camo

Helikon CPU Reisitaskushortsit UCP Camo, vaalea digitaalinen UCP-maastokuvio, pitkä reisitaskullinen shortsimalli vaativaan käyttöön, valmistaja Helikon – Puola

Sotilastason shortsit edulliseen hintaan vain verkkokaupastamme!

39,00 € – 45,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon CPU Reisitaskushortsit UCP Camo, vaalea digitaalinen UCP-maastokuvio, pitkä reisitaskullinen shortsimalli vaativaan käyttöön, valmistaja Helikon – Puola

Helikon CPU Reisitaskushortsit UCP Camo

No nyt! Vanhan ajan Helikonin taktisia shortseja sopuhintaan, eikä ihan mitään perusrytkyjä ensinkään, vaan Combat Patrol Uniform -shortseja. Nämä päällä siis ihan luvan kanssa tetsata, partioida ja edustaa. Helikon valmistaa erittäin pätevää kamaa ja nämä shortsit ovat loistava esimerkki firman huippulaadukkaasta linjasta, joskin nykyisin heidän tunnetuimpia shotsejaan taitavat olla erittäin pätevät ja virtaviivaiset Urban Tacticalit. Kangas on CPU-kamppeissakin todella kestävää, tuhtia ja taskuja on reilusti.

Koko & mitat

Shortsit noudattavat BDU-tyylistään huolimatta normaalia mitoitusta eli L-koko on vyötäröltään 34″ eli 86 senttiä.

S – 30″
M – 32″
L – 34″
XL – 36″
XXL – 38″

Taskut

Näistäpä löytyy kahdet neppareilla suljettavat etutaskut. Reisitaskut suljetaan samalla tavalla ja ne ovat jäätävän isot. Persauksissa on kahdet neppareilla suljettavat takataskut.

Materiaali

Kyseiset shortsit on valmistettu 60% puuvillasta ja 40% nylonista. Näin jämeriä shortseja ei ole ennen näkynyt ja jopa alkuperäiset jenkkien BDU-shortsit jää kakkoseksi. Pese housut max. 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Eka kerta yksinään, voi jättää väriä esmes vaaleaampaan kankaaseen. Älä valkaise, kuivapese tai rumpukuivaa.

Muuta

Lahkeensuissa ja vyötäröllä on kiristysremmit. Myös reistaskuissa on kiristysnyörit sulkijalla, reisitaskuista tulee ikäänkuin droppouchit. Sepalus suljetaan vetoketjulla. Tuotekuvassa esiintyvä jantteri käyttää normaalisti 33″32″ housukokoa ja kuvattu koko on M. Shortsit ovat siis mitoitukseltaan suhteellisen normaalit, mutta aavistuksen pidemmät kuin normaalishortsit. Lahkeet ovat myös aika leveät mutta kiristysnyöreillä niitä saa kapeammiksi. Näissä on myös suhteellisen korkea vyötärö. Vielä tilavammat Helikonin shortsit eli ACU-mallin lyhytlahkeiset löydät täältä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Laadukkaat sotilasshortsit
– Digitaalinen UCP-aavikkomaastokuvio
– Jämäkkää kangasta
– Reilusti taskuja
– Aavistuksen pidempi shortsimalli

Saatat myös pitää...