• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
3kpl jäljellä

Helikon Digital UCP Camo Wrap Teippirulla

Helikon Digital UCP Camo Wrap Teippirulla, naamiointiteippi jonka voi kiinnittää myös uudelleen, elastinen, UCP Camo -kuviointi, yhdessä rullassa 270 cm teippiä, valmistaja Helikon – Puola

Kunnon naamiointiteippi joka kotiin!

16,00 €

Helikon Digital UCP Camo Wrap Teippirulla, naamiointiteippi, elastinen, digitaalinen UCP Camo -kuviointi, yhdessä rullassa 270 cm teippiä, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Digital UCP Camo Wrap Teippirulla

Tämä rullamuodossa toimitettavaa sideharsomaista naamiointivälinettä voi käyttää lähes mihin tahansa maastoutumistoimintaan. Voit naamioida vaikkapa kiikarit tai kameran objektiivin ilman pelkoa, että siitä jää tahmea pinta esineen päälle. Side takertuu itseensä ikäänkuin tarranauhan tavoin eli mitään liimaa tai muuta vastaavaa kiinnikettä ei tarvita. Helikonin versio tästä tuikitarpeellisesta maastoutumisvälineestä on astetta kestävämpää sorttia eikä ota niin helposti siipeensä metallisten asioiden ympärille kietoutuneena.

Monikäyttöisyys

Tälle tuotteelle löytyy rajattomasti käyttömahdollisuuksia. Käärit maastokuvioon vaikka kiikarit, termospullot, kengät, pyssyn, naapurin… mitä ikinä.

Koko & mitat

Yhdessä rullassa on 270 cm & 5 cm verran sidettä. Siteen leveys on 5 cm. Side on väriltään moderni digitaalinen UCP Camo.

Muuta

Tarvittaessa tämän tuotteen voi pestä käsin käyttäen mietoa saippuaa. Huuhtele huolella ja kuivaa huoneenlämmössä. Sisältää luonnonkumia, voi aiheuttaa allergisia reaktioita! Kangas on venyvää sorttia, joten elastisuutensa vuoksi sen voi kääriä vaikeampimuotoistenkin kohteiden ympärille. Rullamuodoissa teipin pinta on hiukan rypytetty, mutta oikeanee sileäksi käärittäessä.

Katso tästä perinteisenmallinen naamiointiväripuikko eli Camo Stick!

– Valmistaja Helikon, Puola
Naamiointiteippi
– UCP Camo -kuviointi
– 270 cm per rulla
– Kiinnittyy itseensä
– Ei liimajäämiä
– Pestävä
– Elastista

Saatat myös pitää...