• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 6kpl jäljellä

Helikon Outdoor Tactical Housut Shadow

Helikon Outdoor Tactical Housut Shadow, harmaat, reisitaskulliset, vahva ja erittäin kevyt kangas, paljon taskuja, ulkoilijan unelmahousut, valmistaja Helikon – Puola

165,00 € 95,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Outdoor Tactical Housut Shadow /Shadowgrey, harmaat, reisitaskulliset, erittäin laadukkaat ja vahvat, myös superkevyet, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Outdoor Tactical Housut Shadow

Helikon on puolalainen yritys joka tekee kaikkea mainiota military-henkistä vaatetta ja varustetta. Uusimpina tulokkaina Puolanmaalta saapuivat Outdoor Tactical Pants -housut, jotka vakuuttavat käyttömukaavuutensa ja laatunsa puolesta täydellisen näppäriltä jokapäivän housuilta. Nämä housut ovat ominaisuuksiltaan kuin firman Urban Tactical Housut eli runsaalla taskutilalla sekä todella liikkuvaan ja raskaaseen käyttöön soveltuvat. Taskumäärä on sama, mutta kangas on erityisesti maasto-olosuhteita varten suunniteltu joustava ja erittäin kestävä nylonspandex-sekoite.

Taskut

Outdooreissa on kahdet avoimet etutaskut. Reisitaskuja on kaksi kappaletta. Ne ovat todella kookkaat ja niiden läpät suljetaan vetoketjulla ja tarranauhalla. Kaksi viistoa takataskua joiden sisällä lipastasku.

Materiaali
97% nylonia ja 3% spandexia. Kangas kahisee aavistuksen. Kankaassa on puhtaanapitoa varten DuPont Teflon -käsittely, joka myös hylkii jonkin verran vettä tai muita nesteitä. Pese mieluiten max. 40 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaiset tai rumpukuivaa. Taino, jos rumpukuivaat, niin tosi alhasella lämpötilalla ja lyhyen aikaa. Paino 475g.

Kokotaulukko

Koko (cm)XSSMLXL2XL3XL4XL
Vyörärö
minimi/maksimi
 74/81   –78 / 86    –83 / 91    –88 / 96    –93 / 101    –98 / 106    –103 / 111    –108 / 116

Lahjemitta on tässä mallissa vakio 32″ eli ~81cm.

Muuta

Sepalus suljetaan vetoketjuilla. Leveä vyötärönauha on elastinen ja suljetaan edestä tarranauhalla. Persauksissa on tuplakangas, joten kelpaa istua useampaankin otteeseen ilman pelkoa repeämisistä! Lahkeensuut muotoiltu, lahkeen etupuoli on aavistuksen pidempi kuin takapuolelta. Kuvassa esiintyvä jamppa on kokoa 32″32″ ja kuvattu tuote on M-kokoinen, joten normaalimitoitus pätee tähänkin vaatteeseen. Uutuusmalli, joten tuotteella on toistaiseksi rajoitettu saatavuus! Kuvissa näkyvä vyö on 5.11 Trainer Nylonvyö, joka on myös saatavana meiltä! Loistava reisiaskuhousu kuumiin olosuhteisiin tai todella koville vaelluksille.

Helikon Outdoor Housu malli on saatavana myös shortsina, tutustu tästä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– “Shadowgrey”/harmaa
– Reisitaskulliset housut
– Monipuoliset
– Kestävät materiaalit
– Kevyet ja nopeasti kuivuvat retkeily reisitaskuhousut

Saatat myös pitää...