• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
5kpl jäljellä

HOOAH Velcromerkki Harmaa

HOOAH Velcromerkki Harmaa, suorakulmion muotoinen tarranauhamerkki, hurja huudahdus “HOOAH!” printattu harmaalla pohjalla, valmistaja 101inc.

Armeijahenkinen tarranauhallinen merkki! HOOAH!

8,00 €

HOOAH Velcromerkki Harmaa, suorakulmion muotoinen tarranauhamerkki, hurja huudahdus “HOOAH!” printattu harmaalla pohjalla, valmistaja 101inc.

HOOAH Velcromerkki Harmaa

Harmaataustainen merkkiliuska – suorakulmion muotoinen – sisältää raivoisan huudahduksen “HOOAH!” joka juontaa amerikkalaisten jalkaväen sotilaiden tunnusomaisesta karjaisusta. Ei saa sekoittaa sikäläisen merijalkaväen karjaisuun “OO-RAH!”, jolla on sitten omat samansuuntaiset tulkintansa. Yhteishenkeä ja sitä tiettyä yleistä “can do” -asennetta huokuva merkki, joka sopii kiinni esimerkiksi takkiin ylätaskun ylle tai vaikkapa laukun kylkeen. Tunnusta tunteesi airsoftaukselle tällä merkillä!

Koko

Leveys 8 cm ja korkeus 2,8 cm. Merkki kiinnittyy tarranauhapaneeliin.

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro Reppu!

Täältä löydät laajan merkkivalikoimamme kokonaisuudessaan!

– Velcropohjainen merkki vaikkapa softaajille
– Suorakulmainen
– Tarranauhapohjainen, helposti irroitettava ja kiinnitettävä
– Printti harmaalla pohjalla
– Takkiin, tetsariin tai varustelaukkuun (eli ihan mihin tahansa mistä löytyy tarranauhapaikka!)
– HOOAH! eli jessöör! Kyllä! Jo vain! Sehr gut!

Saatat myös pitää...