• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 12kpl jäljellä

Kommando Baretti Villa Musta

Kommando Baretti Villa Musta, tuhtia laatuvillaa, kiristysnauhat, klassinen armeija päähine josta on moneksi, valmistaja Fostex

19,00 €

Tyhjennä valinta

Kommando Baretti Villa Musta, tuhtia laatuvillaa, kiristysnauhat, klassinen armeija päähine josta on moneksi, valmistaja Fostex

Kommando Baretti Villa Musta

Asento, lepo, asento, lakki, päähän, lakki, päästä, lepo, asento, kyykkyyn, ylös, lepo! Saatiin läjä perinteisiä villabaretteja. Erityisen edullinen hinta ja hyvä laatu täsmäävät täydellisesti. Kuten asiaan kuuluu, baretin reunan ympärillä menee nahkavahvike jonka sisällä on kiristysnaru.

Materiaali

100% villaa, sisus 100% polyesteriä.

Baretin muotoileminen

Baretin muotoilemiseen löytyy hurjasti eri tapoja. Siitä jos jostain saa hyvän tappelun aikaiseksi skappareiden kesken, sillä nurmiporat tekee näin ja ilmavaivat taasen toisella tapaa. Yksi helpoin on kuitenkin se, että baretti kastellaan litimäräksi, taitetaan toinen puoli nahkavahvikkeesta sisään ja asetetaan päähän. Sen jälkeen baretin vasemmasta puolesta pidetään kiinni ja oikealla kädellä sitä silitetään taaksepäin. Kun rypyt ovat kadonneet, baretti laitetaan rullalle ja kuivumaan. Jos ei satu ekalla kerralla onnistumaan, niin tee useammin. Ei kunnon lakki ota nokkiinsa.

Muuta

Baretin voi pestä käsin mietoa pesuainetta käyttäen. Kuivaa mieluiten sellaisenaan, erillisten lämmönlähteiden käyttäminen kutistaa villakangasta ja se on ei hyvä, nou nou, fail. Barettia on saatavana useissa värissä ja ne kaikki löydät täältä. Ainii joo, selvennetään vielä kerran, että tämä ei ole sitten mikään baskeri, vaan aito ja oikea baretti!

– Valmistaja Fostex
– Villabaretti
– Musta
– Perinteinen sotilasbaretti
– Nahkareuna & kiristysnauha
– 100% villaa

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus