• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New3kpl jäljellä

Legend Kalastajan Taskuliivi Musta

Legend Kalastajan Taskuliivi Musta, kunnon polypuuvillainen kangas, erinomainen reissuliivi/metsästys/kalastusliivi, hurja määrä taskuja (14 kpl), tyhjänä huomaamaton ja kevyt yllä, valmistaja Vintage Industries

Näppärä ja edullinen eräilyynkin sopiva taskuliivi!

 

48,00 €

Tyhjennä valinta

Legend Kalastajan Taskuliivi Musta, kunnon polypuuvillainen kangas, erinomainen reissuliivi/metsästys/kalastusliivi, hurja määrä taskuja (14 kpl), tyhjänä huomaamaton ja kevyt yllä, valmistaja Vintage Industries

Legend Kalastajan Taskuliivi Musta

Meiltä on viimeaikoina kyselty niin useasti sellaista hyvää perusliivia arki-ja eräjormailukäyttöön, että pitihän sellainen etsiä. Vintage Industries tarjoaa mallistossaan liiviä, joka on hintalaatusuhteeltaan aivan poskettoman kovaa kamaa. Legend-liivissä on läjäpäin taskuja ja erinomaisen vahvan kankaansa ansiosta se kestää myös rankkaa reissukäyttöä.

Materiaali

76% polyesteriä ja 24% puuvillaa.

Taskut

Tässä taskuliivissä on vahva vetoketjullinen sulku kunnon vetimellä. Lisäksi liivissä on taskuja useassa kerroksessa ja yhteensä hurjat 14 kappaletta:

*Edessä ylhäällä molemmin puolin tarranauhalliset rintataskut (1. & 2.), joissa tilaa pienesineiden, kuten avaimien, sytyttimien tai baarikassan kuljetusta varten.

*Edessä keskellä kaksi tarranauhallista taskua (3. & 4.), joiden alla vetoketjulliset piilotaskut (5. & 6.) asiakirjoille/kartalle/passille

*Alimpina etutaskuina vielä kookkaat läpälliset ja vetoketjulliset taskut (7. & 8.), joiden päällä pienempiä lisätaskuja (9. 10. & 11.). Näihin isomppiin saa kevyesti vaikka älypuhelimen lisäakkuineen ja pienimpiin kahden desin pillimehun per tasku.

*Sisäpuolella on kolme povitaskua, vasemmalla tarranuhallinen alatasku sekä vetoketjullinen ylätasku (12. & 13.) ja oikealla yksi tarranauhallinen alatasku (14.)

Katso tuotekuvista tarkemmin taskujen paikat jo koot!

Koot

Kokotaulukko löytyy viimeisestä lisäkuvasta senttimääräisine tietoineen!

Muuta

Liivi suljetaan vahvalla vetoketjulla. Keskimmäisessä rintataskussa vasemmalla puolella on D-rinkula, johon voi ripustaa avaimet, pillin tai vaikkapa pullonavaajan. Oikealla hartialla on napitettava polettipaikka/radiopuhelinlenkki ja niskassa vielä d-rinkula vaikkapa seikkailulakin kiinnitystä varten. Saatavana myös vihreän värisenä.

– Valmistaja Vintage Industries.
– Metsästys-/kalastuskäyttöön, kunnon eräliivi
– Musta
– Puuvillapolyesterkangasta
– Älytön määrä taskuja, 14 kpl!
– Kestävä rakenne
– Hyvä hinta-laatusuhde

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus