• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
4kpl jäljellä

Lowa Kenkäharja

Lowa Kenkäharja, maineikkaan saksalaisen kenkävalmistajan kenkäharja puhdistukseen ja kiillottamiseen, karheaa hevosenharjasta, muotoiltu puukahva, valmistaja Lowa – Saksa

Erinomainen apuväline kenkien huoltoon; putsaamiseen ja lankkaamiseen!

10,00 €

Lowa Kenkäharja, maineikkaan Itävaltalaisen kenkävalmistajan kenkäharja puhdistukseen ja kiillottamiseen, karheaa hevosenharjasta, muotoiltu puukahva, valmistaja Lowa – Austria

Lowa Kenkäharja

Lowa on suunnitellut tämän harjan käytettäväksi erityisesti laadukkaiden nahkaisten goretex-kenkiensä kanssa. Lankkaaminen sujuu helpommin, kun kengälle antaa kunnolla ainetta ja harjaa sen jokaiseen raumaan tai kuoppaan kiinni. Erinomainen myös kenkien perusteellisempaan puhdistamiseen nopean pesun jälkeen. Osta toinen harja puhdistukseen ja toinen kiillottamiseen. Soveltuu tietenkin myös muidenkin kenkämerkkien huoltamiseen.

Näin lankkaat kenkäsi oikein!

Levitä tasainen ohut kerros kenkälankkia maihinnousukenkääsi pinta kerrallaan ja anna asettua hetken erityisesti niihin kohtiin, joissa nahan kuluminen on ollut runsasta. Pinta kerrallaan tarkoittaa kutakuinkin yhtä annosta kuhunkin kylkeen, varren takaosaan ja kärkeen omana kokonaisuutenaan. Valitse jokin näistä pinnoista, levitä lankki rauhallisin vedoin pitkin kengän pintaa, kunnes ainetta on jokaisessa mahdollisessa saumassa ja raossa kunnolla. Aloita tarkempi kiillottaminen hinkkaamaalla lankki sisään kengän pintaan pienelle ja nopealla liikkeellä, mutta vältä painamasta harjaa turhan kovaa. Kunnon lankkaaminen on sekä terapeuttista hommaa että aidosti kengän pitkäikäisyytta tukevaa hommaa. Inttinsä kärsineet tietävät: lankkaaminen on työtä, jolla on tarkoitus!

Verkkokaupastamme ja myymälästämme löydät kattavan valikoiman kengänhoitotuotteita Lowan, Haixin, Salomonin ja Branditin teknisiin kenkiin!

 

Saatat myös pitää...