• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Lumisuoja Säärystimet Musta

Lumisuoja Säärystimet Musta, kosteus/lumisuojat, erittäin vahvaa nylonkangasta, tukeva metallivetoketju sekä vahva metallivaijeri joka menee kengän alta, valmistaja armyimg.

Suojaa lahkeesi loskalta näillä!

29,60 €

Lumisuoja Säärystimet Musta, kosteus/lumisuojat, erittäin vahvaa nylonkangasta, tukeva metallivetoketju sekä vahva metallivaijeri joka menee kengän alta, valmistaja Fostex

Lumisuoja Säärystimet Musta

Kosteussuojanakin tunnetut damaskit tai lumisuojat kiinnitetään jalan ympärille tukevalla metallivetoketjulla. Härveli kiristetään kiinni jalkaan kuminauhalla yläpäästään ja kengän alta vahvalla metallivaijerilla, joka kiinnitetään lujasti myös itse säärystimeen. Tiiviisti asennettuna suojus pitää lumen, loskan, kosteuden ja lian pois lahkeen sekä kengänsuun päältä. Hintaan sisältyy kaksi säärystintä, yksi kumpaankin jalkaan.

Muuta

Jos tuote on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme tai myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

– Lumelta suojaavat säärystimet
– Kosteus-/lumisuojat
– Musta
– Erittäin vahvaa nylonkangasta
– Tukeva metallivetoketju
– Ankkurina toimii kengän alta pujotettava metallivaijeri
– Kiristysvaraa jalan ympärille

Saatat myös pitää...