• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

M65 Regiment Takki Blackcamo

M65 Regiment Takki Blackcamo, irroitettavalla teddyvuorella, kivipesty, muhkea monikäyttö takki joka sovelutuu irroitettavan lämpövuoren ansiosta läpi vuoden käytettäväksi.

125,00 €

Tyhjennä valinta

M65 Regiment Takki Blackcamo, irroitettavalla teddyvuorella, kivipesty

M65 Regiment Takki Blackcamo

Haluaisitko takin jota voi käyttää lähes ympäri vuoden? Jos vastasit kyllä, niin uskomme tämän rouhean rotsin olevan juurikin oikea vaihtoehto. Kyseessä on lämmin, monipuolinen ja tyylikäs  versio jenkkien M65-kenttärotsista.

Materiaali

Takin ulkokangas on ohuehkoa, 100% puuvillaa. Kangas on kevyesti kivipesty, joten sävyeroja voi esiintyä eri kohdissa. Takin lämpövuori on 100% polyesteria. Niin lämpövuoressakin – kuin kuoriosassa hihat ovat vuorattu sileällä 100% polyesterilla. Hätähupun (sijaitsee niskassa vetoketjun alla) materiaali on puuvillaa. Voit pestä takin kotona, nurinpäin käännettynä ja max. 40 asteen pesulämpötilassa.

Taskut

Takissa on yhteensä 4 taskua. Ala- ja rintataskut suljetaan neppareilla ja ne ovat noin suunnilleen saman kokoisia.

Muuta

Takissa on kevyt huppu joka löytyy niskasta, kauluksen sisältä. Huppuun pääsee käsiksi avaamalla kauluksessa olevan vetoketjun. Vasemmassa rinnassa on pienehkö kangasmerkki jossa lukee “S&T75“. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla ja päälle tulee vielä neppareilla suljettava myrskyläppä. Takissa on myös olkapolettipaikat. M65 regimen takkia on saatavana myös vihreänä.

Koko

Tarkkojen mittojen antaminen on tässä tapauksessa tosi vaikeaa, sillä takkia voi käyttää ilman vuorta tai sen kera. Nyrkkisääntönä voidaan melkeinpä pitää sitä, että jos käytät normaalisti esim. L-koon takkia, niin valitse tästä M-koko ja takin alle menee mukavasti vuorineen päivineen puuvillapaita. Ovat nimittäin sen verran reiluja mitoitukseltaan, juurikin tuon lisävuoren takia. Toisaalta, jos haluat änkeä takin alle talvella vielä vuorenkin lisäksi villapaitaa tai hupparia, huomioi tämä kokoa valitessasi. Tarkempaa säätämistä varten voit kiristää takkia helmasta, vyötäröltä ja hihansuista juuri sen verran kuin itse haluat.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– M65 kenttätakkimalli
– Blackcamo väritys
– Puuvillaa
Irroitettava lämpövuori

Tästä löydät aivan vastaavan takin jos tämä malli on loppunut: M65 Giant Takki Blackcamo

Saatat myös pitää...