• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
11kpl jäljellä

M65 Vintage Reisitaskuhousut Musta

M65 Vintage Reisitaskuhousut Musta, se perinteinen M65-mallinen reisari paremmaksi tuunattuna, sekä läpälliset että avoimet etutaskut, reilut reisitaskut kummassakin lahkeessa,  valmistaja Brandit – Saksa

58,00 €

Tyhjennä valinta

M65 Vintage Reisitaskuhousut Musta, se perinteinen M65-mallinen reisitaskuhousu paremmaksi tuunattuna, sekä läpälliset että avoimet etutaskut, valmistaja Brandit – Saksa

M65 Vintage Reisitaskuhousut Musta

Brandit on tehnyt oman näkemyksensä M65 reisitaskuhousuista. Nämä reisitaskuhousut on muuten todella miellyttävät päällä, ensinnäkin materiaalin ja toiseksi rennon leikkauksen takia. Riittävä taskutila ja siisti ulkonäkö, sopii mainiosti rentoon ja tyylikkääseen arkikäyttöön. Saatavana useassa eri väri vaihtoehdossa: musta, blackcamo,urbancamo ja vihreä.

Materiaali

Housut ovat valmistettu 100% puuvillasta. Kangas on kivipesty, joten väri ei tule haalistumaan pesussa. Pese mieluiten 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä valkaise, rumpukuivaa tai kuivapese. Kivipesu saa kankaan näyttämään hiukan kulutetetulta.

Taskut

Normaalisti M-65 kenttähousuissa on vain yhdet etutaskut. Brandit paranteli sitä aika kivasti, sillä edessä kaksi avointa taskua ja niiden päällä vielä nepparilliset taskut. Reisissä on kookkaat ja neppareilla suljettavat taskut. Takana on myös kahdet taskut, joista molemmat suljetaan neppareilla. Vyötärönauhan sisäpuolella, oikealla, on pieni varatasku.

Muuta

Vyötäröllä ja lahkeensuissa on kiristysremmit. Sepalus suljetaan vetoketjulla. Reisitaskuissa näkyy remmit, mutta niillä ei ole arkikäytössä oikein mitään virkaa. Voit pujottaa ne takaisin taskuun piiloon tai leikata (huom, tuo operaatio evää sitten vaihto- ja palautusoikeuden!). M65 vintage reisitaskuhousuja on saatavana useassa värissä: vihreä, urban, ja blackcamo.

Koko

Mitoitus on aikalailla normaali. Tuotekuvissa esiintyy 32″32″ kokoinen malli ja kuvatut reisitaskuhousut ovat S-kokoa. Jos vyötärömitta menee vähänkin yli 32″, niin ota M-koko.

M65 Vintage Reisitaskuhousujen koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä haarakiilasta lahkeensuuhun

S – 32″30″ – Vyötärö 80cm – Lahje 75cm

M – 34″31″ – V 86cm – L 78cm

L  – 35″32″ – V 90cm – L 80cm

XL – 37″32″ – V 93cm – L 82cm

2XL – 41″32″ – V 104cm – L 82cm

Ikuisesti trendikkäät M65 Vintage Housut Urbancamo löytyvät täältä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Perinteinen sotilashousumalli, iätön reisitaskuhousumalli
– Reilusti taskuja, kiristysnyörit myös kummassakin reisitaskussa
– Läpälliset etutaskut
– Mukava päällä, kivipesty kangas joka näyttää aavistuksen kulutetulta

Jos jokin haluamasi koko M65 Vintage Reisitaskuhoususta on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!