• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje
4kpl jäljellä

M82A1 Barrett Kivääri PVC Velcro Hihamerkki

M82A1 Barrett Kivääri PVC Velcro Hihamerkki, tarranauhallinen merkki, kivääriteemainen lippumerkki, 4,5 x 7,5 cm, harmaa pohja, mustat korostukset, PVC-muovia, valmistaja 101inc.

Raskaimmalle tykille hieno merkki!

9,00 €

M82A1 Barrett Kivääri PVC Velcro Hihamerkki, tarranauhallinen merkki, kivääriteemainen lippumerkki, harmaa pohja, mustat korostukset, 4,5 x 7,5 cm, PVC-muovia, valmistaja 101inc.

M82A1 Barrett Kivääri PVC Velcro Hihamerkki

Raskaimmista tarkka-ampujan työkaluista tunnetuin on tietenkin .50 kaliiperin BMG -huomiota vihollisen niskaan sylkevä Barrett. Eri versiona tunnettu Barrett toimii 40 maan asevoimien kalustossa henkilömaalien ja ehkä käytännöllisemmin materiaalin, kuten viesti- ja komentokaluston sekä kulkuneuvojen tuhoamistarkoitukseen. Tokihan tuolla voi keltaisen valtion kaveriakin ampua, mutta kaverista ei jää jäljelle kuin kengät ja lakki. Tämä Barrett M82A1 -teemainen tarranauhamerkki istuu kivasti hihapaneeliin, reppuun ja kaikkeen muuhunkin tarrapaneloituun. Merkit ovat suhteellisen jämäkkää PVC-muovia, joten ne eivät välitä sateesta.

Muuta

Tälläisiä velcro-/tarranauhamerkkejä käytetään moderneissa armeijavarusteissa arvomerkkien, aselajin, erikoistumisen sekä tietenkin maatunnusten esilletuomisessa. NATO-joukkojen yhteisharjoituksissa eri maiden sotilaita erottaa harvoin maastokuviointien tai asevalintojen perusteella, mutta hihassa komeileva lippu kertoo tässäkin tapauksessa kaiken tarpeellisen kansallisuuksista. Salaisen Agentin velcromerkkivalikoima kattaa miltei kaikki NATO-maat ja suurimman osan eurooppalaisista maista. Lisäksi joukossa on läjäpäin kevyämmin teemattuja merkkejä!

Koko

4,5 x 7,5 cm

Katso tästä kaikki kangasmerkkimme!

Saatat myös pitää...

 • 4-Tähden Kenraali Metallimerkki

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  4-Tähden Kenraali Metallimerkki

  12,50 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Special Forces Velcro Kangasmerkki
  Varasto loppu

  Special Forces Velcro Kangasmerkki

  8,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Majuri Metallimerkki
  Varasto loppu

  Majuri Metallimerkki

  14,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu