facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Marine T-Paita Sinivalkoinen

17,00 

0 out of 5

Marine T-Paita Sinivalkoinen, tyylikkään pelkistetty, valkoinen t-paita, kauluksessa ja hihoissa sininen reuna, valmistaja Fostex

Vaalea t-paita normaalimitoituksella!

Poista

Kuvaus

Marine T-Paita Sinivalkoinen, tyylikkään pelkistetty, valkoinen t-paita, kauluksessa ja hihoissa sininen reuna, valmistaja Fostex

Marine T-Paita Sinivalkoinen

Nyt on kyseessä todella siisti perusmallinen t-paita isolla printillä, jonka teemana on ympyröity tähti. Paidan kuosi on pehmoista ja kaikinpuolin miellyttävää puuvillaa. Materiaalinsa takia paita kannattaa pestä mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa eli edes joskus 30-asteisessa pesussa, jotta värit säilyvät iskussa.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Tämä paita on älyttömän mukavan tuntuinen päällä. Kootkin menevät aika yksyhteen muiden kanssa, eli S-koko on aikuisten oikeasti S-koko. Kuvien malli 178cm/75kg mies käyttää M-kokoa, kuten normaalistikin paidoissaan käyttää. Paidan materiaali on aavistuksen venyväistä sorttia. Saatavana koot: S – 3XL.

Täältä löytyvät muut Agentin mainiot t-paidat!

– Valmistaja Fostex
– Valkoinen t-paita
– Aavistuksen venyvä
– Siniset korostukset
– 100% puuvillaa
– O-kaulus, normaali mitoitus

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä