• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New6kpl jäljellä

Montana Flanellipaita Vuorella Punamusta

Montana Flanellipaita Vuorella Punamusta, punamusta ruutukuvioitu paksu kauluspaita, rintataskut, jämäkkää flanelli-puuvillaa, avattavat napitetut hihansuut, lämmin kevyesti topattu vuori, valmistaja Vintage Industries

Jenkkityyliin tuhti ruutukuvioinen flanellipaita lämpimällä!

120,00 €

Tyhjennä valinta

Montana Flanellipaita Vuorella Punamusta, punamusta ruutukuvioitu paksu kauluspaita/takki, rintataskut, jämäkkää flanelli-puuvillaa, avattavat napitetut hihansuut, lämmin kevyesti topattu vuori, valmistaja Vintage Industries

Montana Flanellipaita Vuorella Punamusta

Jenkkityyliset flanellipaidat ovat kuulkaa niitä vaatteita, joita jaksaa kantaa vuosikymmenestä toiseen, koska hyvän paidan laatu jaksaa mukana ja paita pysyy erinomaisena. Se klassinen ruutukuvioinen metsurinpaita on monien arvostama vaate, eikä syyttä. Tyylikäs, yksinkertainen ja kaikin puolin mukava yllä. Vintage Industriesin uusin versio tästä klassisesta paidasta/takista on lämpimämpi topatun vuoren ansiosta ja siten myös viileämpien kelien uhmaajalle sopiva vaate, Kyseessä on tyylikäs ja jämäkkä Montana, jossa on kaikki kevät-/syyskauden haasteisiin tarvittavat ominaisuudet.

Materiaali

100% “heavyweight flannel” -puuvillaa. Topattu vuori sisävuoren pintakankaineen on 100% polyesteriä.

Muuta

Paidassa käytetty kangas on tuhtia ja pehmeää, mutta ennen kaikkea todella laadukkaan tuntuista. Hihat voi halutessaan kääriä ylös ja hihansuut aukeavat napeilla. Paidassa on molemmin puolin napitettavat rintataskut. Montana on saatavana myös ruskea/beessi (Mocha) sävyisenä versiona, tutustu tarkemmin tästä!

Täältä löydät kaikki metsurityyliset kauluspaitamme ja ruutupaitamme!

Koot

Kuvissa 178 cm / 77 kg malli pitää yllään L-kokoa ja pitää sitä sopivana, sillä tämä paitamalli on verraten normaali. Hän käyttää normaalisti M/L-koon paitoja ja koon 40 paitaa/puvuntakkia. Koot muuttuvat n. 5cm/5kg suuntaansa.

– Valmistaja Vintage Industries
Perinteinen “metsuripaita” eli flanellinen ruutukuvioitu paita
– Tuhdimpi versio topatulla vuorella, soveltuu sekä paksuksi paidaksi että takiksi
– Punamusta ruutukuvio
– Napitettavat ja avattavat hihat
– Miellyttävän pehmeä pintakangas
– Napitettavat rintataskut
– Vuori 100% polyesteriä

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus