• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
3kpl jäljellä

Musta Sadeviitta Ripstop Nylon Kankaasta Suojapussi

Musta Sadeviitta, Fostexin valmistama laadukas sadeviitta/-poncho musta, isolla hupulla, napitettavat kyljet, painoa vain 300 grammaa!

35,00 €

Musta Sadeviitta Ripstop Nylon Kankaasta Suojapussi, Fostexin valmistama laadukas sadeviitta/-poncho musta, isolla hupulla, napitettavat kyljet, painoa vain 300 grammaa!

Musta Sadeviitta ripstop Nylon Kankaasta Suojapussi

Tämä erinomaisen kestävä ja tilava sadeviitta on täydellinen sadesuoja pienessä koossa. Tuote toimitetaan omassa kuljetuspussukassa, joka toimii suljettuna myös suojana, kun et halua märän ja lian leviävän esimerkiksi reppusi sisältöön. Tuote painaa vain 300 grammaa ja tiiviiksi pakattuna vie suunnilleen rullatun sukkaparin verran tilaa!

Materiaali

Valmistettu 100% nylon/rip-stop-kankaasta. Kestää 100% sateen ja roiskeet, kunhan nesteet saapuvat kohti suunnilleen ylhäältä alas!

Muuta

Sadeviitan kyljet saa napitettua kiinni kovan tuulen varalta. Lisäksi vaate on itsessään niin tilava, että esimerkiksi ison repun saa sen alle turvaan. Viitan reunoissa on vahvennetut metallirinlenkit esimerkiksi väliaikaisen suojan rakentamista ja viitan katoksi pingoittamista varten.

Koko

Yksi koko sopii kaikille.

– Fostexin sadeviitta/poncho
– Musta
– Tilava, isohuppuinen malli
– Napitettavat kyljet
Rip-stop-nylonia

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!