• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Naisten Premium Reisitaskuhousut Camo

Naisten Premium Reisitaskuhousut Camo, vaalea woodland camo -kuviointi, naisten malli, slim-fit -malli eli istuvat, normimitoitus, jykevä kangas, mukana vyö, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Todella kestävästä kankaasta valmistetut istuvat naisten reisitaskuhousut!

65,00 €

Tyhjennä valinta

Naisten Premium Reisitaskuhousut Camo, vaalea woodland camo -kuviointi, naisten malli, slim-fit -malli eli istuvat, normimitoitus, jykevä kangas, mukana vyö, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Naisten Premium Reisitaskuhousut Camo

Astetta istuvampaa ja ryhdikkäämpää reisitaskuhousua etsivälle naisihmiselle Agentti tarjoaa Surplus Raw Vintagen valmistamia reisitaskuhousuja, joiden materiaali on huomattavasti paksumpaa ja jämäkämpää kuin useimpien muiden mallien. Kangas voittaa paksuudellaan kirkkaasti myymämme naisten M65-housut ja paratrooper-housut. Vankan kankaansa ansiosta housut kestävät rankkaa käyttöä ja niissä on asianmukaiset taskut polven korkeudella, takana ja hieman M65-tyyliin napein suljettavina versioina edessä. Etutaskut klassisen cargo pants -armeijahousun malliset, sijaitsevat housun päällä ja ovat napilla suljettava. Reisitaskut suljetaan kahdella painonapilla. Sama malli on saatavana myös tummemmalla blackcamo-värityksellä.

Materiaali

Sekä housut että vyöt ovat 100% puuvillaa. Lahkeensuut vahvistettu tuplakankaalla ja kaksinkertaisilla tikkauksilla. Housut on kivipesty näyttämään hiukan kulutetuilta, ovat kuitenkin aivan uudet ja käyttämättömät.

Koot

Vyötärö 34″, vyötärönympärys 74cm, lahkeenpituus haarasaumasta lahkeensuuhun 85cm

Vyötärö 36″, vyötärönympärys 78cm, lahkeenpituus haarasaumasta lahkeensuuhun 85cm

Vyötärö 38″, vyötärönympärys  80cm, lahkeenpituus haarasaumasta lahkeensuuhun 85cm

Muuta

Mukana tuleva vyö on erinomaisen kätevä ja monikäyttöinen myös toisissa housuissa. Vyö kiristetään kaksisilmukkaisen soljen avulla. Vyön materiaalina käytetty paksu puuvillatekstiili on kestävää ja pysyy soljen avulla tiukasti paikallaan. Istuvuudesta sen verran, että mallina oleva nainen käyttää normaalisti 34″ vyötärön housuja ja hänelle sopivat parhaiten juuri 34″ kokoiset Ladies Premium Reisitaskuhousut. Normimitoitus siis pätee ja huomioikaa, että housut ovat istuvan malliset, eli lahkeet kapenevat alaspäin. Tätä housu mallia on saatavana myös blackcamo värityksellä , ja myös uutuutena mustana!

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
Naisten reisitaskuhousut
– Woodland Camo -maastokuvioidut
– Mukana vyö
– 100% puuvillaa
– Istuvat
– Normimitoitus

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus