facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Navy SEALS Lippu Logolla

29,90 

0 out of 5

Navy SEALS Lippu Logolla, seinäkokoa, musta tausta, 150x90cm, Yhdysvaltojen laivaston erikoisjoukkojen tunnus, valmistaja Rothco – USA

Vain 1 varastossa

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , Brand:

Kuvaus

Navy SEALS Lippu Logolla, seinäkokoa, musta tausta, 150x90cm, Yhdysvaltojen laivaston erikoisjoukkojen tunnus, valmistaja Rothco – USA

Navy SEALS Lippu Logolla

Messevä armeijahenkinen lippu, joka käy vaikka seinäkoristeeksi tai ihan lipputangon kanssa käytettäväksi. Perimätiedon mukaan Navy SEALSit ovat niitä kovimpia erikoisjoukkoja, joten tunnus maineen mukaan. Lipussa komeilee atrainta ja ankkuria kannatteleva merikotka.

Materiaali

Valmistettu akryylistä. Kiinnitysreiät lipputankoon asennusta varten.

Mitat

Leveys 150cm, korkeus 90cm.

Navy SEALS Historia

Navy SEALsin historia juontaa vuonna 1943 perustettuihin laivaston erikoisjoukkoihin nimeltä Naval Combat Demolition Units (NCDU) ja Underwater Demolition Teams (UDT), joiden tehtävänä oli tiedustella vihollisen ranta-alueita, merkitä maihinnousupaikkoja, sekä räjäyttää esteitä ja linnoitteita maihinnousun tieltä. Vuonna 1944 NCDU osallistui Normandian maihinnousuun ja UDT Tyynenmeren operaatioihin.

Vuosina 1950-1953 UDT operoi Korean sodassa. Kun Navy SEAL vuonna 1961 perustettiin, sen upseerit ja miehistö rekrytoitiin aluksi UDT:n riveistä. Vuonna 1962 SEAL-yksiköitä lähetettiin kouluttamaan Etelä-Vietnamin erikoisjoukkoja. Vietnamin sodan eskaloitumisen jälkeen SEAL-yksiköt suorittivat erikoisoperaatioita Vietkongin ja Pohjois-Vietnamin joukkojen selustassa.

SEAL-yksiköitä oli mukana mm. Grenadan miehityksessä vuonna 1983, Panaman miehityksessä vuonna 1989, Persianlahden sodassa vuonna 1991 ja vuonna 2003 alkaneessa Irakin sodassa. Vuodesta 2001 lähtien SEAL-yksiköt ovat osallistuneet Afganistanin sotaan.

Vuonna 2011 aiemmin SEAL Team 6 -nimellä tunnettu SEAL-yksikkö DEVGRU suoritti operaation, jossa Osama bin Laden surmattiin.

– Valmistaja Rothco, USA
– Armeijalippu
– 150×90 cm
– Musta tausta
– Iso logo
– Navy SEALS -teema

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä