• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Operator Softshell Takki Musta

Operator Softshell Takki Musta, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt, yksinkertainen rakenne, mahtava perusvarma säätäpitävä takki, valmistaja 101inc.

Mahtava säätäpitävä takki taktisilla ominaisuuksilla! Tässä värissä saatavana kokoja aina 5XL asti!

99,90 €

Tyhjennä valinta

Operator Softshell Takki Musta, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt, yksinkertainen rakenne, mahtava perusvarma säätäpitävä takki, valmistaja 101inc.

Operator Softshell Takki Musta

Operator on taktisella otteella tehty kevyt ja laadukkaasti toteutettu softshell-takki, jonka kuorikangas on samanaikaisesti sekä vedenpitävä että hengittävä. Sopii erinomaisesti ulkoilutakiksi, kalastusreissuille tai ulkotyökäyttöön. Kerraston kanssa myös erinomainen takki pikkupakkasille. Takissa on mietitty myös tuuletusta, joten ilmanvaihdon saa auki kainaloista vetoketjuilla ja ristiselän puolelta läpiviestitaskun muodossa. Kattavan Softshell-takkien valikoimamme löydät täältä!

Materiaali

100% polyesteriä.

Muuta

Takissa on armeijatason jämäkkä vetoketju ja erinomainen tikkaus. Korkean kauluksen sisällä on piilohuppu, jonka saa kätevästi taitettua takaisin käytön jälkeen vetoketjulliseen taskuunsa. Hihansuut ovat elastiset, “hook & hoop” -kiinnityksellä. Olkapäiltä löytyvät kymmensenttiset standardimittaiset polettipaikat. Taskupuolta edustavat kaksi viistoa nopeakäyttöistä etutaskua, vetoketjullinen lisätasku oikeassa hihassa ja hartiatasku vasemmassa hihassa. Molemmissa hihoissa on vielä tarrapaikka arvomerkeille ja sen semmoisille, vetoketjullinen povitasku jossa läpivienti reikä piuhoille. Tämä takin musta versio on yllättäen ehdotommasti suosituin softshellimme myös ovimiesten ja vartijoiden keskuudessa.

Tästäkin takista löydät ajoittain lisätietoja ja uusia kuvia somekanavistamme, kuten Facebook-sivuiltamme!

– Valmistaja 101inc.
– Taktinen “kuoritakki” eli softshell
– Musta
– Vedenpitävä pintakangas
– Hengittävä
– Kevyt
– Kestävä toteutus
– Piilohuppu, useita hyödyllisiä yksityiskohtia