• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
3kpl jäljellä

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Musta

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Musta, vetoketjulliset taskut, kevyet ja luotettavat, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Useimmissa taskuissa vetoketjut! Loistavat matkoille, festareille tai kotimaan matkoille!

96,00 €

Tyhjennä valinta

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Musta, vetoketjulliset taskut, myös reisitaskuissa vetoketjut, kevyet, luotettavat ja vahvaa puuvilla kangasta, huippu mukavat cargo housut jotka toimivat sekä kaupungissa että maastossa, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Musta

Joidenkin mielestä vetoketjuja ei voi koskaan olla liikaa. Näin ollen Oregon Cargo Pantsit ovat nyt kaikille zipperi-intoilijoille ne housut, joiden vetoketjullisuus on uudella tasolla. Edellämainittu sulkumekanismi löytyy etutaskujen lisäksi myös taka- ja reisitaskujen piilotaskuista. Kun tähän lykätään mukaan vielä tilava pari napitettavia reisitaskuja, ei akuutista taskutilasta tule pula. Eivätkä tavarat tipu pihalle ihan heti, joten voimme varauksetta suositella Oregoneja myös kaikille ylösalaisin työtään tekeville tai vapaa-aikaansa viettäville immeisille. Oregon Cargo Reisitaskuhousuja on saatavana myös väreissä dark khaki ja vihreä.

Materiaali

100% puuvillaa.

Mitat & koko (käsin mitattuina henkilökuntamme toimesta)

Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

Mikäli kokoasi ei löydy tästä, trendi on tämän housumallin kanssa -4 cm vyötärömitan kasvu per koko. Lahjepituutta ei valitettavasti ole saatavissa eri mitoissa valmistajalta, eli tämä myymämme regular 32″ -lahje on ainoa vaihtoehto.

M –   35″32″ –  88x82cm
L –    37″32″ –  92x82cm
XL –  38″32″ –  96x82cm

Muuta

Oregonit ovat suhteellisen rennot istuvuudeltaan. Kuvien malli 178cm x 72 kg pitää yllään M-kokoa ja väitti housuja juuri sopivan tilaviksi intensiivisiä mökkireissuja varten. Housujen materiaali on myös kevyttä, joten ilma vaihtuu erinomaisella tehokkuudella olit sitten liikkeessä tai ihan seis. Täältä löydät runsaasti muita saman firman housumalleja!

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyet reisitaskuhousut
– Etu- ja takataskuissa sekä reisissä vetoketjulla suljettavat taskut
– Tilavat napittettavat reisitaskut
– Rennot
– Musta

Saatat myös pitää...