• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 4kpl jäljellä

Pentagon Mechanic Taktiset Sormettomat Harmaa

Pentagon Mechanic Taktiset Sormettomat Harmaa, Pentagon Mechanic Duty 1/2 Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, erinomainen nahkapainotteinen yleishanska, sopivat erinomaisesti myös airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Taktiset sormettomat kreikkalaiselta Pentagonilta – kestävää nahkaa ja esteetön sormituntuma!

22,00 € – 34,00 €

Tyhjennä valinta

Pentagon Mechanic Taktiset Sormettomat Harmaa, Pentagon Mechanic Duty 1/2 Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, erinomainen nahkapainotteinen yleishanska, sopivat erinomaisesti myös airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Mechanic Taktiset Sormettomat Harmaa

Nämä taktiset sormettomat on suunniteltu niihin taistelutilanteisiin, joissa pitäisi pyssytellä menemään ja välillä hipelöidä vaikkapa tietokoneen näppäimistöjä. Tällaisenään ne soveltuvat erinomaisesti myös taistelukenttien ulkopuoliseen toimintaan, jossa pitää suojata näpit ja näprätä sitä älylaitetta samanaikaisesti. Erikoisjoukkojen ja poliisivoimien varusteina kautta maailman tunnetut taktiset hanskat (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla) ovat lyöneet itsensä läpi myös siviilipuolella, sillä ne ovat paitsi kestävät, suojaavat ja mukavat käyttää, myös ulkonäkönsä puolesta erittäin komeita. Pentagonin valikoimasta löytyy hanskat joka lähtöön ja Mechanicien sormettomat versiot ovat siitä yleishanskojen arkikäyttökelpoisimmasta päästä tuon älylaiteyhteensopivuutensa vuoksi!

Materiaali

Mechanicit ovat yhdistelmä hengittävää ja elastista nylonkudosta kämmenselän puolella sekä kämmenentä ja rystysiä suojaavaa lampaannahkaa. Tuhti nahka kestää ja kestää ulkopuuhastelua, kuten kevyitä metsätöitä, kesämökin talvisia pihatöitä ja arkikäyttöä erinomaisesti. Hanskoissa on tarranauhakiristys, joten sopivat ja pysyvät kädessä olivat ranteet minkä malliset tahansa. Materiaalit joustavat aavistuksen, joten hanskat muotoutuvat isompaankin kouraan tai muhkuraistenkin näppien mukaan varsin mallikkaasti.

Koot

Tarkemmat mitat löydät tuotekuvien kaaviosta! Tässä kuitenkin suuntaa-antavat mitat kämmenen leveyden mukaan:

XS – 9 cm
S – 9,5 cm
M – 10 cm
L – 10,5 cm
XL – 11 cm
XXL- 11,5 cm
3XL- 12 cm
4XL- 12,5 cm

Muuta

Kaikki Pentagonin valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan varusteista on parhaat mahdolliset sotilassertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät. Hanskojen kämmenpuoli on kokonaan lampaannahkaa ja peukalon vieressä on vahvistettu pehmuste.

Taktiset taistelukäyttöön suunnitellut Pentagon Storm -käsineet löydät täältä!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktiset sormettomat hanskat
– Nahkavoittoinen rakenne
– Elastinen kämmenselän kangas
– Harmaat, valmistajan väri “Wolf Grey”
– Tarranauhakiristys ranteessa
– Pitävä nahkakämmen
– Kestävät erinomaisesti käyttöä myös rankoissa olosuhteissa

Saatat myös pitää...