• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New54kpl jäljellä

Proglo 2000 Työkäsineet Ulkokäyttöön

Proglo 2000 Työkäsineet Ulkokäyttöön, PU-pinnoitettu polyesterkäsinepari, jokapäiväiseen käyttöön, istuva ja elastinen rakenne, valmistaja Proglo

Jokapäiväiseen käyttöön tehdyt perussuojahanskat joka kotiin!

6,50 €

Tyhjennä valinta

Proglo 2000 Työkäsineet Ulkokäyttöön, PU-pinnoitettu polyesterkäsinepari, jokapäiväiseen käyttöön, istuva ja elastinen rakenne, valmistaja Proglo

Proglo 2000 Työkäsineet Ulkokäyttöön

Proglo esitteli Agentille hanskamallistoaan ja sieltäpä bongattiin myyntiin myös nämä jokapäiväiseen ulkokäyttöön suunnitellut hanskat, jotka eivät haittaa sorminäppäryyttäsi, kuten paksummat työhanskat. Nämä sopivat loistavasti myös rankempiin hommiin, kuten pihatöihin, ulkoremontteihin ja jopa raskaiden kantamusten liikutteluun, sillä näppituntuma ja pito ovat erinomaiset. Ominaisuuksistaan huolimatta, ohuet hanskat istuvat silti käteen hengittävästi ja pehmeästi. Hengittävän kämmenselän ansiosta hanskat eivät hiosta niin paljoa kuin umpinaiset suojakäsineet. Ote pysyy ja kädet kiittävät.

Materiaali

Mikrovaahdotetulla nitrillillä pinnoitettua nylon-spandexia. Saumaton rakenne kestää erinomaisesti hankausta ja normaalien kotiaskareiden rasituksia muutaman viikon testijaksomme perusteella. Käsineet voi pestä normaalisti ilman pelkoa siitä, että pinta kuluisi. Hauskana lisänä pienet koot on väritetty punaiseksi ja isommat koot harmaaksi.

Muuta

Yleiskäyttöön tarkoitetut ulkotyökäsineet ovat aika laaja-alainen käsite. 2000:t kykenevät useimpiin raskaisiin kotiaskareisiin ja huoltotoimiin helposti, sillä niissä on aimo annos työkalujen käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Pito pysyy vaikka kädet hikoavat tai hanskat likaantuvat. Me näkisimme nämä erinomaisina vaihtoehtoina joka kodin perushanskoiksi, kun pitää lähteä pihahommiin tai laittaa hihat heilumaan mökillä. Silloin  jotka vedetään esiin kun pitää siirrellä kodinkoneita, raskaita huonekaluja tai käyttää työkaluja sisätiloissa. Lisäksi erinomainen pito auttavat kantamaan ja nostamaan painaviakin asioita helpommin ilman lipsumisia.

Kaikki Proglo-työkäsineemme löydät täältä!

– Valmistaja Proglo
– Nitrillipinnoitettu työkäsinemalli
– Tehty jokapäiväisiin ulkoaskareisiin
– Hengittävä kämmenselkä
– Saumaton rakenne kestää kulutusta

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus