• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Suositeltu

Ranger Kahden Hengen Teltta Camo

Ranger Kahden Hengen Teltta Camo, edullinen maastokuvioitu kahden hengen teltta, mukana kantolaukku, helppo koota ja purkaa nopeasti, yksinkertainen rakenne on helppo pitää puhtaana, valmistaja Fostex

Edullinen kahden hengen maastokuvioitu teltta!

49,00 €

Ranger Kahden Hengen Teltta Camo, edullinen maastokuvioitu kahden hengen teltta, mukana kantolaukku, helppo koota ja purkaa nopeasti, yksinkertainen rakenne on helppo pitää puhtaana, valmistaja Fostex

Ranger Kahden Hengen Teltta Camo

Ranger on erinomainen kahden hengen perusteltta, jossa majoittuu tiivisti kaksi henkilöä ja vähän mukavammin yksittäinen telttailija. Käytettävyyttä ajatellen teltta on erittäin nopea koota, jonka totesimme testiryhmämme kesken yhtenä unenpöpperöisenä arkiaamuna. Vaikkei nyt mitään noviiseja ollakaan näissä hommissa, niin teltta oli purettu ja pystytetty parissa minuutissa. Kiilat ja hienosäädöt päälle ja alta vartissa teltta on valmis pidempään käyttöön. Ajatus sellaisesta aina mukana olevasta hätäteltasta on tälle hyvä käyttötarkoitus, sillä kokoamista on vaikea mokata pimeässäkään. Kokoontaittuvat runkokepit vain kuntoon ja teltta nousee ihan yks kaks. Mukana on kiinnitettävä lisäsuoja katonharjan ilmanottoaukkoa varten, joten ilma kiertää myös sateen sattuessa. Ovissa on hyttysverkot ja oviaukot saa käärittyä pois ilmanvaihtoa häiritsemästä, jos näin haluaa. Sisäpuolella on kaksi roikkuvaa taskua matkapuhelimille tai muulle pikkutavaralle, jotka haluaa pitää näppäimellä.

Paino & mitat

Teltan mitat ovat 205 x 150 x 105 (korkeus) cm. Paino koko komeudelle kertyy n. 1500 grammaa. Pakattu koko 18 x 55 cm.

Materiaalit

Pintakangas 100% polyesteriä/monikerroksista vedenpitävää polyethyleeniä, joka pitää kyllä rankkaakin sadetta. Pohja vedenpitävä polyeteenipressua. Kaarirakenteet ovat aluuminia. Teltan rakenteiden saumat on vahvistettu, mutta kannattaa silti tarkkailla tilannetta jos sade pääsee kertymään pinnoille. Lammikot kannattaa heivata tasaisesti pois, jotta vesi ei pääse tippumaan sisäpuolelle. Tämä siis tuntien vedentulon jälkeen varmuuden vuoksi. Emme itse saaneet sateella Rangereita vuotamaan, mutta kun hintaluokka on tätä halvempaa sorttia, niin koskaan ei voi olla liian varovainen ääriolosuhteiden sattuessa.

Muuta

Tämä teltta sopii erinomaisesti myös perusreissaamiseen, esimerkiksi maastoautoilijoille ja festariväelle. Väritys häivyttää teltan mahtavasti useimpiin vehreisiin metsämaastoihin, joten siitä on apuvälineeksi myös lintubongarille.

Täältä löydät tsekkiläisen Trimmin ultrakevyen Trace-katoksen, jos haluat eräillä ilman perinteistä telttaa!

– Valmistaja Fostex
– Kahden hengen teltta
– Vettäpitävä pintakangas
– Woodland camo -kuviointi
– Mukana kantokassi
– Helppo ja nopea pystyttää
– Mukana kiilat ja suoja ilmanvaihtoaukoille