• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE 3kpl jäljellä

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Musta

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Musta, keskipitkät varsikengät, antislip-pohja, tummat ja turvalliset, valmistaja 101inc

Erinomainen keskipitkä maiharimalli arkikäyttöön! Poistossa, varaston tyhjennus!

89,90 € – 125,00 €

Tyhjennä valinta

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Musta, keskipitkät varsikengät, antislip-pohja, tummat ja turvalliset, valmistaja 101inc

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Musta

Harvemmin tulee vastaan yhtä komeita, edullisia ja samalla kevyitä keskivartisia maihinnousukenkiä. Väri on se tuttu taktisen musta. Taktisuuden lisäksi tässä olisi nyt ihan peruskäyttöönkin soveltuvat ja erinomaisen pystyvät varsinkengät! Recon Mid Maihinnousukengät toimivat erinomaisesti softauskenkinä, perusmaiharina tai kevyenä tetsauskenkänä. Pitkävartisempia Stealth Recon -kenkiä saa myös muissa väreissä – ne löydät täältä!

Materiaali

Varren pehmustettu yläosa on nupukkinahkaa, joka yhdistyy kengän alaosassa kestävään cordurakankaaseen. Uutena versiona Stealth Force Recon -mallisesta kengästä, Recon Mideissä on entistä kookkaampi komposiittivarvassuoja. Se suojaa iskuilta edestä, sivuilta, sekä päältä.

Muuta

Täytyy sanoa että aika persoonallinen väri, sillä näin vaaleita taktisia hiekanvärisiä maihareita ei niin hirveästi ole tarjolla! Kumipohja on raffisti kuvioitu kestämää liukkaatkin olot, pehmustettu varsi suojaa nilkkaa ja päivitetty varvassuoja on oikeasti valovuosia edellä aikaisempia malleja. Nupukkinahka-cordura-pinta tekee kengästä kestävän, pohjalliset on vaihdettavissa ja uusi rakenne tukee jalkaa erinomaisesti, vaikka kyseessä onkin keskipitkän varren kenkä. Suosittelemme Recon Midejä ulkoiluun, metsässä samoiluun ja käyttökengäksi silloin kun tarvitset tukea sekä vartta!

Tutustu tästä laajaan reppu- ja laukkuvalikoimaamme, jotka sopivat loistavasti yhteen reissaavan immeisen Recon Midien kanssa!

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Jos haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun kenkiä on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi kengät!

– Valmistaja 101 Inc.
– Kevyt maastovarsikenkämalli
– Mustat
– Keskipitkä varsi
– Nupukkinahkavarsi
– Cordurakangasrakenne
– Antislip-pohja
– Facebook-sivuilta näet uusimmat kuulumisemme ja uutuustuotteet ensimmäisenä!