• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Suositeltu

Reef Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki

Reef Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki, erinomaiset reisitaskuhousut, dark khaki/hiekanväriset, kevyet ja istuvat M65-malliset housut, normaali istuvuus, valmistaja Vintage Industries

Kunnon reisarit vaalealla värillä!

85,00 €

Tyhjennä valinta

Reef Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki, tumman hiekan väriset, reisitaskuhousut, kevyet ja istuvat M65-malliset housut, valmistaja Vintage Industries

Reef Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki

Reef Cargo Housut Dark Khaki on kevyemmän sortin kevät-/syys-/kesähousut, joissa on huippukevyt ja kestävä kangas. Reef cargo housut  istuvat hyvin, antavat sopivasti liikkumatilaa ja pitävät helteellä paikat mukavan viileinä. Jos karkeasti lähdetään vertailemaan, niin hiki tulee noin viisi-kuusi kertaa nopeammin tavallisillä puuvilla M65:lla kuin Reeffeillä. Lisäksi kangas kuivaa todella nopeasti. Keveys näkyy myös painossa, sillä tyhjät Reef cargo housut painavat vain noin 700 grammaa.

Materiaali

100% puuvillaa.

Mitat & koko

(käsin mitattuina – henkilökuntamme toimesta)

Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

XS –  31″32″ –  78x82cm
S –    33″32″ –  84x82cm
M –   35″32″ –  88x82cm
L –    36″32″ –  92x82cm
XL-   37″32″ –  94x82cm
2XL- 39″32″ – 100x82cm

Muuta

Reef cargo housut dark khaki noudattavat normaalia mitoitusta, eli kuvien 178cm/72kg malli pitää yllään M-kokoa ja pitää kyseisiä housuja sopivina. Ottakaa siis ihan se peruskoko mitä normaalistinkin käytätte. Toisaalta jos haluat tilavammat housut, ota kokoa isommat ja hoida kiristyshommat vyöllä. Taskuja on ne perinteiset eli avoimet etutaskut, läpälliset takataskut ja isot reisitaskut, ei nilkkakiristysnyörejä. Saatavana seuraavissa väreissä: musta, dark khaki, camo ja vihreä.

Reef Cargo Housuja on saatavana verkkokaupastamme lisäksi myös myymälästämme, joissa pääsette totta kai sovittamaan tätä erinomaista uutuusmallistoamme. Värivalikoima on suhteellisen laaja, eli tällä hetkellä useimpia Vintage Industriesin housuja on saatavilla mm. camo, musta, vihreä ja dark khaki -väreissä. Yritämme parhaillaan luovia tuotantoväyliä siihen suuntaan, että saisimme myös tumman harmaan kangasvärin valikoimiin. Henkilökunnallemme jaettiin ennen myyntiin ottamista testiin Reef Cargo Housuja ja kokemukset ovat olleet kautta linjan positiivisia. Värit ovat ilmeikkäitä ja housujen laatu suhteessa hintaan on kohdallaan. Yksityiskohdat ovat säväyttäviä (esim. piilotettu ryhtinappi) ja ennenkaikkea istuvuus on täydellinen – ns. normaali ”fit” eli 175cm/75kg käyttää M-kokoa tai L-kokoa, jos haluaa väljyyttä.

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyet reisitaskuhousut
– Puuvillaa
– Painoa vain noin 700 grammaa
– Istuva malli
– Dark khaki/hiekanväriset
– Kuivuvat nopeasti

Katso tästä miltä näyttävät persoonallisen väriset M65 heavy pants streetcamo !

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!