facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Rotcho BDU Kenttätakki Desert Tricolor

59,00 

0 out of 5

Rotcho BDU Kenttätakki Desert Tricolor, perinteikäs tricolor-aavikkomaastokuvio, kivispesty, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Vain XS-koko enää saatavilla. Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu!

Poista

Kuvaus

Rotcho BDU Kenttätakki Desert Tricolor, ranskalaisperäinen tricolor aavikkomaastokuvio, kivipesty, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Rotcho BDU Kenttätakki Desert Tricolor

Tämä mainio kenttätakkimalli on edelleen käytössä mm. Yhdysvaltojen armeijalla. Takissa on parit ylä-, alataskuja ja kaksi näppärää hihataskua. Takki suljetaan napeilla ja hihansuita voi kiristää niin ikään napeilla. Tässä mallissa on vanhanmallinen ryhtikiristys vyötäröllä molemmin puolin.

Materiaali

Puuvillaa, mutta seassa on taatusti jotain maagista käyttöikää lisäävää, sillä niin poskettoman jämäkän oloisia takit ovat. Prosenttisuhteet ovat vielä mysteeri, mutta veikkaisimme takin olevan 99% puuvillaa ja 1% polysteriä/nylonia.

Muuta

Tarjolla vain koko XS, joka vastaa puvunkokoa 38. Kuvien mallilla (178cm/75kg) on yllään tuo XS-koko ja se on aavistuksen liian tiukka! Alla kuvissa on vain normaali t-paita. Silloin istuvuus on napakka, kuten kuuluukin. Parhaiten saat varmistettua oikean koon, kun lähetät meille tarkat mittasi (olka, hiha, rinnanympärys) sentteinä, niin voimme varmistaa asiakaskohtaisesti oikeankokoisen takin.

– Valmistaja Rothco, USA
– Tricolor-aavikkomaastokuvio
– Kivipestyjä
– Vain koko XS saatavilla
– Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu!

Lisätiedot

Koko

XS

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä