facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
58 %
Säästä 34,00 €
ALENNUKSESSA
49 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 11,00 €
ALENNUKSESSA
49 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
58 %
Jopa 34,00 €

Ruotsin Armeijan Sarkatakki

25,00 59,00 

0 out of 5

Ruotsin Armeijan Sarkatakki, ylijäämää, villaa, harmaan vihertävä, yksittäisissä takeissa on eroja, suurimmassa osassa laput kiinni, tälläisiä ei enää tehdä!

Osta vaikka kaksi tai kolme ja tee itsellesi uusi takki halvalla!

Poista

Kuvaus

Ruotsin Armeijan Sarkatakki, aitoa ylijäämää, villaa, harmaan vihertävä, yksittäisissä takeissa on eroja, suurimmassa osassa laput kiinni, tälläisiä ei enää tehdä!

Ruotsin Armeijan Sarkatakki

Aito ruotsalainen sarkatakki, todella autenttista materiaalia. Kokoja saatavana rajoitetusti, pyydämme ilmoittamaan halutut mitat ja sitten mallaillaan. Suurin määrä jäljellä olevista takeista on kokoa XS, S ja M. Jokunen hassu L on myös löytynyt!

Materiaali

Valmistettu 100% villasta. Pieniä yksilöllisiä eroja saattaa esiintyä.

Muuta

Huomioikaa miettiessänne ilmoittamiamme kokoja, että näihin takkeihin päde mitenkään mikään normaali mittataulukko, vaan takit on tehty alunperin mittatilauksena yksittäisille sotilaille. Näin jossakin S-koossa saattaa olla pidemmät hihat kuin jossain M-koossa tai yksi L-koon takki onkin vyötäröstä tiukempi kuin toinen. Henkilökuntamme sovittaa ja mittaa jokaisen takin erikseen, jolloin saadaan suunnilleen selville miten takki sijoittuu eurooppalaisen kirjainkokoluokittelun skaalalla XS-L/Long-Regular.

Huom! Mitoista vielä!

Parhaan sopivuuden varmistamiseksi pyydämme siis ilmoittamaan tilauksen yhteydessä oman painosi/pituutesi, hartialeveyden, hihan pituuden ja rinnan ympäryksen niin voimme katsoa varastostamme löytyykö sopivaa kokoa juuri sinulle. Ilmoita mitat lisätietokentässä!

Koska XS ja S kokoa on niin reilusti varastossamme suosittelemme tilaamaan vaikka 2 tai kolme takki ja rakentamaan niistä omien mittojen mukainen Sarkatakki. Isoja kokoja on tällä hetkellä äärimmäisen vaikea löytää!

Tilaa tästä myös aidot Sarkahousut!

– Ruotsin armeijan sarka-mallistoa
– 100% villaa
– Väri harmaan vihertävä
– Ylijäämää
– Tehty alunperin mittatilauksena
– Yksittäisissä takeissa eroja

 

Lisätiedot

Koko

XS, S, S/LONG, M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä