ALE 5kpl jäljellä

Ruotsin Armeijan Sarkatakki

Ruotsin Armeijan Sarkatakki, ylijäämää, villaa, harmaan vihertävä, yksittäisissä takeissa on eroja, suurimmassa osassa laput kiinni, tälläisiä ei enää tehdä!

Osta vaikka kaksi tai kolme ja tee itsellesi uusi takki halvalla!

38,00 € – 59,00 €

Tyhjennä valinta

Ruotsin Armeijan Sarkatakki, aitoa ylijäämää, villaa, harmaan vihertävä, yksittäisissä takeissa on eroja, suurimmassa osassa laput kiinni, tälläisiä ei enää tehdä!

Ruotsin Armeijan Sarkatakki

Aito ruotsalainen sarkatakki, todella autenttista materiaalia. Kokoja saatavana rajoitetusti, pyydämme ilmoittamaan halutut mitat ja sitten mallaillaan. Suurin määrä jäljellä olevista takeista on kokoa XS, S ja M. Jokunen hassu L on myös löytynyt!

Materiaali

Valmistettu 100% villasta. Pieniä yksilöllisiä eroja saattaa esiintyä.

Muuta

Huomioikaa miettiessänne ilmoittamiamme kokoja, että näihin takkeihin päde mitenkään mikään normaali mittataulukko, vaan takit on tehty alunperin mittatilauksena yksittäisille sotilaille. Näin jossakin S-koossa saattaa olla pidemmät hihat kuin jossain M-koossa tai yksi L-koon takki onkin vyötäröstä tiukempi kuin toinen. Henkilökuntamme sovittaa ja mittaa jokaisen takin erikseen, jolloin saadaan suunnilleen selville miten takki sijoittuu eurooppalaisen kirjainkokoluokittelun skaalalla XS-L/Long-Regular.

Huom! Mitoista vielä!

Parhaan sopivuuden varmistamiseksi pyydämme siis ilmoittamaan tilauksen yhteydessä oman painosi/pituutesi, hartialeveyden, hihan pituuden ja rinnan ympäryksen niin voimme katsoa varastostamme löytyykö sopivaa kokoa juuri sinulle. Ilmoita mitat lisätietokentässä!

Koska XS ja S kokoa on niin reilusti varastossamme suosittelemme tilaamaan vaikka 2 tai kolme takki ja rakentamaan niistä omien mittojen mukainen Sarkatakki. Isoja kokoja on tällä hetkellä äärimmäisen vaikea löytää!

Tilaa tästä myös aidot Sarkahousut!

– Ruotsin armeijan sarka-mallistoa
– 100% villaa
– Väri harmaan vihertävä
– Ylijäämää
– Tehty alunperin mittatilauksena
– Yksittäisissä takeissa eroja

 

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus