facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

SA Hoitajan Univormu

299,00 

0 out of 5

Harvinaisuus, vain yksi kappale! SA Hoitajan Univormu, Armeijakäytössä ollut hoitajan univormu ca. 1952, sininen, aito hoitajan asu Suomen sotien ajalta, hyvä kunto

Poista

Kuvaus

SA Hoitajan Univormu, Armeijakäytössä ollut hoitajan univormu ca. 1952, sininen, aito hoitajan asu Suomen sotien ajalta, hyvä kunto

SA Hoitajan Univormu

Suomalaisten sotilaiden harmaat univormut ovat ulkonäöltään tuttua huttua useimmille meistä, mutta kyllä niitä hoitajiakin puettiin asiaankuuluvat rouhealla varustuksella. Ruotsista voidaan olla montaa mieltä, mutta kyllä sieltä jokunen apupaketti sotien aikaan tänne lähetettiin. Muassaan niissä oli Ruotsin armeijan hoitajapukuja, jotka soveltaen otettiin paikoin käyttöön myös Suomessa. Tässä yksilössä on vielä kolmekruunuiset messinkinapit kiinni ja se on erinomaisessa – jopa iskemättömässä – kunnossa.

Materiaali

Paksua puuvillaa.

Koko

Puvunkoko 42. Malli 180cm x 68 kg.

Muuta

Tyylikkäässä asussa on syvänsinisen kuosin lisäksi valkoiset kalvosimet ja kaulus. Etumus on napitettava ja olkapäillä olkapolettipaikat.

– Valmistusvuosi 1952
– Hoitajan univormu
– Sininen
– Puuvillainen
– Messinkinapit
– Koko 42

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä