facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Cargo Housut Rip-stop Desertcamo

129,00 

0 / 5

Schott Cargo Housut Rip-stop Desertcamo, laadukkaat reisitaskuhousut, vaalea aavikkokuviointi, kaupan päälle canvasvyö, valmistaja Schott NYC – USA

Poistomyynti – valmistus lopetettu!

Poista

Kuvaus

Schott Cargo Housut Rip-stop Desertcamo, reisitaskuhousut, vaalea maastokuvio, rip-stop puuvillaa, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Cargo Housut Rip-stop Desertcamo

Schott Cargo Housut rip-stop on aika älyttömän makea housumalli. Tämä rip-stop malli on tismalleen samanlainen kuin Cargous twill, toki sillä erolla, että kangas on ohutta rip-stop puuvillaa.

Materiaali

Schott Cargo Housut rip-stop desert on oivallinen valinta ympärivuotiseen käyttöön. Kankaan keveyden puolesta se sopii myös mainiosti kesäkäyttöön. Kaikki housut ovat sävyiltään aavistuksen erilaisia, sillä jokaiset housut käyvät läpi uniikin kulutuspesun ja värjäyksen. Kangas on kulutettu näyttämään aavistuksen käytetyltä. Pese housut ensimmäisen kerran yksinään. Huolehdi, että pesulämpötila ei yli 30 astetta, koska kangas on täyttä puuvillaa. Muutoin voi ehkä tulla vähän paha mieli 🙁

Taskut

Schott Cargo rip-stopeissa on kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuolimmaisen taskun päällä on vielä vetoketjullinen tasku. Housuissa on myös kahdet tilavat reisitaskut, joista molemmat suljetaan napeilla. Molempien taskujen päällä on vielä pienet kynätaskut. Oikeanpuolimmaisen reisitaskun läpän päälle on ommeltu kangasmerkki, johon on brodeerattu teksti ”SCHOTT NYC”. Persauksista löytyy myös kahdet, napeilla suljettavat taskut.

Muuta

Näiden housujen mukana toimitetaan tuhti vyö. Vyö on periaatteessa sama, mitä me myymme myös erikseen, tosin ilman kulutettua pintaa. Lahkeensuissa ja vyötäröllä on kiristysremmit leveyden hienosäätöä varten. Lahkeet voi nostaa ylös niin, että ne myös pysyvät siellä. Tsekkaa toka iso tuotekuva, niin näet nappeja lahkeissa. Lahkeen sisäpuolelta tulee vastakappale, joka kiinnitetään ulkopuolella näkyvään nappiin.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Väri desert camo
– Rip-stop puuvillaa
– Toimitetaan vyön kanssa
– Kestävät

Lisätiedot

Koko

40"32"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä