• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 3kpl jäljellä

Schott Tank Takki Khaki

Schott Tank Takki Khaki, kevyt kevät/kesä rotsi, kangasmerkeillä, monipuolinen. Takissa on useita erikokoisia taskuja, lyhyt vyötärö pituus.

Poistossa, vain verkkokaupastamme tai maksettuna noutohakuna myymälästä!

96,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Tank Takki Khaki, kevyt rotsi, kangasmerkeillä, monipuolinen. Takki on poistossa, ei tule enään.

Schott Tank takki Khaki

Yhessä tietokonepelissä ne hahmot huutaa sillai “TAAAAAAAAAAAANK! TAAAAAAAAAAANK!”. No se ei kuitenkaan liity tähän takkiin mitenkään. Aateltiin vaan kertoa.

Tank on kevät/kesämalliston rotsi ja se soveltuu mainosti lämpimille keleille. Kangas on ohutta ja ilmavaa. Takissa on paljon yksityiskohtia ja muutama siisti kangasmerkki.

Materiaali

Takki on valmistettu (rumpujen pärinää) 100% puuvillasta. Kuten ylempänä mainittiin, niin takki on ilmava. Se johtuu sisäpuolella olevasta kevyestä kangasvuoresta. Pesu tapahtuu joko käsin tai koneessa nurinpäin käännettynä, max. 30 asteen pesulämpötilassa. Eka pesu yksinään. Taino saahan sulla kavereita olla siellä, mut pistä se takki yksinään koneeseen. Älä valkaise tai rumpukuivaa (paitsi jos oot semmonen anarkisti joka haluu mennä just päinvastoin kun suositellaan).

Taskut

Siis. Takissa on napeilla suljettavat alataskut. Alataskujen sivuissa on myös taskut jotka ovat avoimet. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä muutama kynäpaikka. Takin sisällä, vasemmalla puolella, on nepparilla suljettava povitasku.

Muuta

Tankissa on muutama siisti kangasmerkki, ttsekkaa tuotekuvat tarkemmin. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla. Takki on malliltaan istuva ja lyhyehkö. Hihansuissa on napit. Kauluksessa on nepparisulku.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
Kevät/kesämallistoa
– Väri khaki