• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New2kpl jäljellä

Sluban Main Battle Tank Raskas Tankki

Sluban Main Battle Tank Raskas Tankki, armeijanhenkinen rakennettava lelu, isokokoinen tankki miehistöineen, 893 rakennuspalikkaa, valmistaja Sluban

Kivaa rakennuspuuhastelua lapsille sekä lapsenmielisille!

59,90 €

Sluban Main Battle Tank Raskas Tankki, armeijanhenkinen rakennettava lelu, isokokoinen tankki miehistöineen, 893 rakennuspalikkaa, valmistaja Sluban

Sluban Main Battle Tank Raskas Tankki

Armeijateemaiset lasten lelut jäävät usein valmiiksi kasattuihin toimintafiguureihin tai oranssipiippuisiin rätiseviin lelupyssyihin. No ei niissäkään sinänsä mitään vikaa ole, mutta vähän aivonystyröitä vaativiin leikkeihin voipi hommata vaikka tälläisen kasattavan rakennussetin, joita Agentista löytyy jokusen kappaletta erilaisia ja eri kokoisia!

Paketin koko

52 x 33 x 6.7 cm.

Muuta

Tämä kyseinen paketti pitää sisällään 893 rakennuspalaa, (sekä toki jokusen kriittisen varaosan näiden lisäksi!) joista kehkeytyy mahtava raskas aavikkomaastokuvioitu panssarivaunu ja kaksihenkinen miehistö. Tykkitorni liikkuu ja telaketjut rullaavat lattialla. Toki osista saa tehtyä muutakin, jos inspis iskee!

Setin suositusikäraja on +6 vuotta, sillä osa palasista on tukehtumisvaaran aiheuttavaa sorttia kooltaan. Joten isukit ja äitylit mukaan niiden pienimpien insinöörien rakennusprojekteihin valvomaan! Erilaisia armeija teemaisia rakennuspalikoita löytyy valikoimastamme useita riippuen varastotilanteestamme.

Mikä Sluban?

Kyseessä on rakennuspalikkamerkki, jonka osaset ovat yhteensopivia useimpien Lego-rakennussarjojen ja muiden vastaavien palikoiden kanssa. Ukkelit ovat samankokoisia, joskin hieman erimallisia. Laadullisesti muovi on melko liki Legoja tai muita merkkejä.

– Valmistaja Sluban
Armeijateemaisia rakennuspalikoita
– Suositusikä +8-14v.
– Isokokoinen panssarivaunu miehistöineen
– 893 rakennuspalaa

Saatat myös pitää...