• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Sormettomat Taisteluhanskat Mustaa Nahkaa

Sormettomat Taisteluhanskat Mustaa Nahkaa, edulliset ja pystyvät taktiset sormikkaat, vahvaa nahkaa, suojaavat myös kämmentä ja rystysiä, valmistaja Fostex

Erinomaiset taktiset kevlar/nahka-käsineet softaukseen ja tetsaukseen yleisesti, loistavat pyöräilyyn!

32,00 €

Tyhjennä valinta

Sormettomat Taisteluhanskat Mustaa Nahkaa, edulliset ja pystyvät taktiset sormikkaat, vahvaa nahkaa ja kevlaria, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja Fostex

Sormettomat Taisteluhanskat Mustaa Nahkaa

Nämä Fostexin kevyet taktiset sormettomat hanskat on kehitetty budjetti mielessä, mutta ominaisuuksista tinkimättä. Materiaalit ovat jämäkät ja kulutusta kestävät. Ne on suunniteltu suojaamaan käyttäjänsä käsiä rynnäköissä, suojautuessa ja yleisesti ympäristöltä, kuitenkaan haittaamatta ampumatekniikoita tai sormituntumaa. Siksipä tälläiset hanskat ovat omiaan myös airsoftaajan varustuksessa. Jos harrastat airfsoftia tai paintballia, pyörit päivät pitkät risukoissa tai yleisesti telot kätesi harrastusten lomassa, niin tästä löydät erinomaiset hanskat mukaasi!

Materiaali

Hanskojen materiaali 100% vahvaa nahkaa. Painoa kertyy noin 150 grammaa per hanskapari. Täältä löydät hanskojen sormellisen version mustana ja vihreänä!

Koko & mitat

Hanskat kannattaa valita yläkanttiin käsien koon mukaan eli ota suoraan isompi kuin mitä normaalisti käytät. Koot menevät kämmenen leveyden mukaan seuraavasti:

M = hanskakoko 8 – kämmenenleveys 8 cm
L = hanskakoko 10 – kämmenenleveys 9-11 cm
XL = hanskakoko 12 – kämmenenleveys 10-12 cm
XXL = hanskakoko 14 – kämmenenleveys 12+ cm
3XL = hanskakoko 16 – kämmenenleveys 14+ cm

Muuta

Hanskoissa on ranneresori ja niiden tulisi istua tiukasti käytössä, joten noudata kokotaulukkoa parhaasi mukaan. Jos kokosi on kahden koon välissä, niin suosittelemme ottamaan molemmat koot ja palauttamaan huonommin sopivan. Kämmenpuolella oleva iskusuojauslevy on jämäkkä ja soveltuu kovien tärskyjen vastaanottamiseen sekä naruja pitkin laskeutumisiin hat-hat -tyyliin. Kämmenpuolen kuviointi on kerännyt kiitosta pitävyydensä puolesta.

– Valmistaja Fostex
– Jämäkät sormettomat taisteluhanskat
– Mustat
– Hyvä sormituntuma
– Kiristykset
– Suojaavat rakenteet myös kämmenelle ja rystysille

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus