• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Special Ops BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo

Special Ops BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyestertwill-kangasta, A-TACS LECamo /Law Enforcement Camouflage, valmistaja 101inc.

Korvattu uudella vuoden 2018 mallilla!

115,00 € 97,75 €

Tyhjennä valinta

Special Ops BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyestertwill-kangasta, A-TACS LECamo /Law Enforcement Camouflage, valmistaja 101inc.

Special Ops BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo

Agentin budjettipuolen housuvalikoima vain kasvaa! Tällä kertaa kyseessä on upea, moderni versio alkuperäisestä BDU-solttuhousumallista ja vielä sen asteen verran modernimmalla LE Camo eli Law Enforcement -kuosilla. Samantyyliset reisitaskuhousut ovat tällä hetkellä käytössä Yhdysvaltojen merijalkaväen, armeijan, merivoimien, ilmavoimien ja erikoisjoukkojen taisteluvarustuksessa. Tätä samantyylistä ACU A-Tacs housumallia on saatavana myös astetta korkeampilaatuisina maastokuvioituina Propperin FGCamo ja AUCamo -housuina. Tämä malli on vanhempi versio, joka uudistettiin 2018 Operator-nimiseksi!

Materiaali

Nämä housut on valmistettu 35% puuvillasta / 65% polyesteristä.

Taskutilaa

Housuissa on monipuolinen taskulajitelma, joista tärkeimpinä ovat tilavat avoimet etutaskut ja tarvittaessa kiristettävissä olevat laatikkomalliset reisitaskut. Takataskut ovat vetoketjullista sorttia, joten niihin laitetut tavarat pysyvät kyydissä turvallisesti. Etureidessä on modernista kranaatti-/heitetaskusta peräisin oleva kaksiosainen lisätasku, joissa on omat kiristysremminsä.  Lisäksi molemmissa lahkeissa on omat erityinen tarranauhalliset säätöremminsä sekä nilkassa että polvitaipeessa ja erityiset alataskut lisävarusteille. Polvisuojatkin löytyy ja ne on kätevästi ommeltu housuihin valmiiksi sisään. Suojat voi tuunata oman makunsa mukaan kääntämällä lahkeet, poistamalla valmistajan suojat ja asentamalla omat tilalle.

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoot – Vyötärö sentteinä

Lahkeiden pituudet menevät seuraavasti:

S   –  27″-31″ – 69->79cm
M   – 31″-35″ – 79->89cm
L   – 35″-39″ – 89->99cm
XL  – 39″-43″ – 99->109cm

Muuta

Kyseessä on normaali BDU-housumalli, joten siitä löytyy samat taskut kuin reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja reisitaskut, jotka suljetaan napeilla. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkääsi siinä navan korkeudella. Tästä syystä ns. ”normaalilla” käyttötavalla housun lahkeenpituus on hiukan lyhyempi. Housuissa on tarranauhamallinen sivukiristys molemmilla puolilla, joten housut saa istumaan erittäin tarkasti oman mieltymyksen mukaan!

Mitä jos housukokoni on loppu?

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle valitsemalla puuttuva koko ostoskoriisi – muista tämän jälkeen antaa oikea sähköpostiosoitteesi! Saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun housutäydennys on saapunut myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja 101inc.
– Special Ops BDU Pants ATACS LECamo / Law Enforcement Camouflage
– 35% puuvilla/ 65% polyester
– Huippukevyet
– Viileät
– Laadukkaat ja kestävät
– Moderni A-TACS LECamo -kuviointi

Saatat myös pitää...