• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
5kpl jäljellä

Survival Knife Veitsi Kompassilla 26cm Musta

Survival Knife Veitsi Kompassilla 26cm Musta, kirkasteräinen, edullinen veitsi, musta tekonahkatuppi, sormisuoja, pullonavaaja, pallokompassi, valmistaja Fostex

Hyvä ja todella edullinen perusveitsi kompassilla ja tekonahkatupella!

19,80 €

Survival Knife Veitsi Kompassilla 26cm Musta, kirkasteräinen, edullinen veitsi, musta tekonahkatuppi, sormisuoja, pullonavaaja, pallokompassi, valmistaja Fostex

Survival Knife Veitsi Kompassilla 26cm Musta

Agentti tarjoaa tälläistä huokeahintaista yleisveistä esimerkiksi ensimmäistä aloittelijahintaista eräveistään kaipaavalle. Aidosta kestävästä paracordista punottu kahva lienee se keskeisin ominaisuus, mutta veitsessä on yhdestä palasta sorvattu rakenne ja helposti teroitettava terä. Ei kai sitä muuta näin halvalta veitseltä voi toivoa? Toki jos lyöt tämän puuhun sisälle ja meinaat pomppia kahvan päällä, niin kannattaa varata pehmeä laskeutumisalusta. Terä ei nimittäin kestä kuten ne paremmat puukot.

Materiaali

Veitsen terä on ruostumatonta terästä ja kahva muovikomposiittia. Kotelo on tekonahkaa. Veitsen pituus on noin 26 cm päästä päähän. Terän pituus on 12 cm. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen. Hamaran sahalaitaterää ei ole teroitettu.

Muuta

Kahvassa komeilee pallomallinen kompassi ja tupessa on oma taskunsa mukana tulevalle teroituskivelle. Kotelon saa kätevästi vyölle tai reppuun kiinni. Lisäkiristyksen reppuun tai reiden ympärille voi suorittaa mukana tulevalla narulla. Kahvan sisälle on jemmattu selviytymispaketti, mukaanlukien siimaa, kaksi kappaletta siiman painoja ja kolme koukkua kalastamista varten, kestävä metallivaiheri rakenteluun sekä tulitikut ja raapaisupaperi. Selviytymispaketti on säilytti vedenpitävään muovipussukkaan. Selviytymissetti on testiemme mukaan ihan kelvollinen ja siitähän on kiva harjoitella selviytymistä ennakkoon, mutta uudet myrskytulitikut ja vahvemman suojapussin vaihtaisimme tilalle ennen varsinaisia eräreissuja.

– Valmistaja Fostex/Fosco
Kevyt ja ketterä perusveitsi
– Musta komposiittikahva
– Mukana tekonahkatuppi
– Taisteluveitsen tyyli
– Ohutprofiilinen terä kevyeen käyttöön
– Pallokompassi
– Teroituskivi omassa taskussaan