• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 3kpl jäljellä

Tactical Combat Shirt V2 Aluspaita Musta

Tactical Combat Shirt V2 Aluspaita Musta, mallia UBACS Warrior, korkea kaulus, kosteutta siirtävä kangas, hihat valmistettu vahvistetusta ripstop puuvillasta, normaali koot, valmistaja 101Inc.

 

48,00 € – 59,99 €

Tyhjennä valinta

Tactical Combat Shirt V2 Aluspaita Musta, korkea vetoketjullinen turtleneck-/poolokaulus, kosteutta siirtävä rakenne, ripstop-hihat, reilut koot, valmistaja 101 Inc.

Tactical Combat Shirt V2 Aluspaita Musta

Aitoon menoon moderni armeijamallinen kenttäpaita amerikkalaiselta Rothcolta – ja on muuten laadukasta kamaa. Modernin jenkkijermun tarpeisiin suunniteltu ja aktiiviseen taistelutoimintaan tarkoitettu varuste, joka on laatukriteerit ja kenttätestinsä läpäissyt. V2-malli on edistyneempi ja modenimpi versio Agentissakin myydystä alkuperäisestä. Isoimpina muutoksina on materiaalin joustavuus ja käyttömukavuuden lisääminen sekä vetoketjullinen kaulus.

Materiaali

Hiha-hartiat nylonkudoksin vahvistettua puuvilla-akryylipohjaista rip-stop -kangasta, joka ei repeä yhtä helposti kuin normaali puuvilla tai tekokuitukangas. Selkä ja rintaosat 60% puuvillaa/ 40% akryyliä.

Ominaisuudet:

– Kosteuden siirto iholta
– Erittäin kevyt ja hengittävä kangas
– Molemmissa hihoissa vetoketjulliset lisätaskut
– Vahvennetut rip-stop-hihat
– Korkea polo-mallinen kaulus vetoketjulla
– Vahvennetut hihat kyynärpään kohdalta
– Tarranauhoin kiristettävät hihansuut
– Hihoissa tarrapohjat kiinnitettäviä velcromerkkejä varten
– Reilu mitoitus, noin kokoa isompi normaalimitoitukseen verraten

Muuta

Tactical Combat Paita V2 ohjaa kosteutta pois iholta, on malliltaan väljä ja ehkäisee hiertymiä varusteiden alla. Tämä paitamalli on tuntuvasti vahvistettu käsivarsista, jotta maassa makoilu ja tetsaus eivät vallan tuhoa vaatetta.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan paidat ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi kenttäpaidan!

– Valmistaja 101Inc
– Musta taktinen kenttäpaita
– Kosteutta siirtävä
– Paikat arvomerkeille yms/tarranauhapohjat
– Mallin pohjana Yhdysvaltojen armeijan “UBACS Warrior”

Saatat myös pitää...