ALE 2kpl jäljellä

Taktinen UBACS Aluspaita LECamo

Taktinen UBACS Aluspaita LE Camo, maastokuviona LE Camo eli law enforcement camoflage, taktinen aluspaita, poliisien ja erikoisjoukkojen käyttämä kuviointi, valmistaja 101 Inc.

 

99,00 € 79,00 €

Tyhjennä valinta

Taktinen UBACS Aluspaita LECamo, maastokuviona LE Camo eli law enforcement camoflage, taktinen aluspaita, valmistaja 101 Inc.

Taktinen UBACS Aluspaita LECamo

Tämä lyhennettynä Under Body Armour Combat Shirt on brittien erikoisjoukoille suunniteltu taktinen aluspaita, jonka tarkoitus on pitää käyttäjän iho viileänä ja ilmastoituna. Vaate on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti raskaiden suojaliivien ja lisävarustevöiden kanssa, sillä sen kosteutta siirtävä rakenne pitää taistelijan mukavuustason juuri sen piirun verran siedettävämpänä.

Ominaisuuksia

*Kosteutta siirtävä paitaosuus
*MTP kuvioidut hihat
*Hihat jämäkkää polypuuvillaa
*Vetoketjullinen korkea kaulus
*Viistoitetut hihataskut
*Kiristettävät hihansuut
*Hihoissa tarrapaikat esim. lipputunnuksille ja veriryhmille
*Yhdellä paidalla on painoa noin 250 grammaa, plus miinus joitain kymmeniä grammoja riippuen koosta

Mitat

Paitojen koot ovat materiaalista johtuen aavistuksen joustavia, joten kokoon kannattaa laskea pari kolme senttiä lisää, jos haluat tietää paidan tiukan koon.

Kirjainkoko – rinnanympärys senteissä

S   –  ~95 cm
M  – ~110 cm
L   – ~120 cm
XL – +130 cm

Muuta

Mallina näkyvä mies on 178cm pitkä, paino noin 75kg ja paidan koko on M. Sovituksessa myös koon S paita meni päälle, mutta hihojen pituus jäi aavistuksen lyhyeksi. Selän pituus on reilu, menee hyvin vyötärön alle ja materiaalin joustavuus oli iso plussa. Paita vaatii aluksi runsasta käyttöä ja pesua jotta hihat pehmenevät, ovat sen verran jäykkää puuvilla/nylonkangasta. Vetämällä vetoketju ylös saakka kiinni paita tuntuu huomattavasti istuvammalta kuin auki ollessaan. Alkukankeuden jälkeen paita on todella jämäkänoloinen ja tuhti tarkoitukseensa.

– Valmistaja 101 Inc.
Taktinen aluspaita, kummassakin olkapäässä tarralla suljettavat taskut
– LE Camo eli law enforcement camoflage
– Kosteutta siirtävä rakenne
– Tarrapaikkoja arvomerkeille
– Kiristettävät hihansuut

Saatat myös pitää...