• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE New2kpl jäljellä

Task Force Echo Reisitaskuhousut Musta

Task Force Echo Reisitaskuhousut Musta, modernit taktiset reisitaskuhousut, ulkoiluun ja työkäyttöön, kevyt sekoitekangas, runsaasti suojaominaisuuksia, integroidut polvisuojat, rasituskohdista vahvistettu kangas, d-ring-mallin työkalulenkit, valmistaja Fostex

Työhousun ja vaelluspöksyjen ominaisuudet yhdessä taktisessa paketissa!

149,00 € 109,00 €

Tyhjennä valinta

Task Force Echo Reisitaskuhousut Musta, modernit taktiset reisitaskuhousut, ulkoiluun ja työkäyttöön, kevyt sekoitekangas, runsaasti suojaominaisuuksia, integroidut polvisuojat, rasituskohdista vahvistettu kangas, d-ring-mallin työkalulenkit, valmistaja Fostex

Task Force Echo Reisitaskuhousut Musta

Fostex jatkaa yllätyksiään, vielä vuonna 2020! Luultiin, että tuo vanha sotaratsu on jo sen verran raihnainen, ettei siellä keksitä enää kuin uusia värejä klassikkohousuihin.  Nnoh, kuinkas ollakaan, Task Force -mallistoon saapui juuri Echo, joka on kaikkea sitä mitä modernin reisarin pitääkin olla. Echossa on runsaasti ominaisuuksia myös työhousupuolelta että erämallistosta. Vahvistettu tuplakangas, triplatikkaukset, polvisuojat, kiristettävät polvitaipeet ja komposiitista valmistetut D-ring-työkalurinkulat ovat kuin suoraan ammattilaisen työhousuista. Kevyt rakenne, elastinen vyötäröpanta, runsas ja monipuolinen taskulayout sen sijaan kielivät erähenkisyydestä. Molempi parempi, Echosta on moneksi!

Materiaali

Kahdessa kerroksessa ohutta ja vahvaa teflonpinnoitettua kangasta. Tarkemmin 88% nylonia ja 12% elastaania. Kaikki saumat triplatikattuja ja vahvistetut kangaspaikat takamuksessa, polvissa ja vyötäröllä.

Koot

Echon vyötärössä on molemmin puolin tarranauhalliset kiristysremmit, joiden avulla koko voi säätää runsaasti suuntaan sekä siihen toiseen. Säätövaraa on yhteensä ainakin sen kahden tuuman verran, joten ihan jetsulleen kokojen ei tarvitse allaolevan taulukon mukaan osua. Ajattele asiaa mieluummin näin: jos vyötärösi on vaikkapa 33″ voit valita mainiosti M:n tai L-koon. Päätös kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka istuvat housut haluat!

Echo-reisitaskuhousujen koot – kirjankoko – tuumakoko (vyötärö”lahje”) – senttikoot (vyötärö, lahje):

M – 32″32″ – (81cm, 81cm)

L – 34″32″ – (86cm, 81cm)

XL – 36″32″ – (91cm, 81cm)

Muuta

Näidenkin housujen pohjalla on Fostexin mainio BDU-reisitaskumalli, mutta kehitystä on tapahtunut hurjasti vuosikymmenten aikana. Ensinnäkin taskuissa on tehty paljon: syvät BDU-malliset etutaskut ovat saaneet kavereiksi molemmin puolin pitkät “lipastaskut”, joihin mahtuyu hyvin myös älypuhelin. BDU-tyylin valtavat reisitaskut on lisävarusteltu vetoketjullisella lisätaskulla. Korkean vyötärön malli sopii erinomaisesti metsästäjän ammusvyötä tai paksua työkaluvyötä pitäville. Vyötärön vyönsoljet ovat nekin erityisen leveät, joten niihin käy miltei mikä tahansa perusvyö.

– Valmistaja Fostex
– Moderni taktinen reisitaskuhousumalli
– Ominaisuuksia työhousuista sekä erähousuista
– Musta
– Kevyt sekoitekangas
– Vahvistetut kohdat saumoissa ja takamuksessa
– Polvisuojat
– D-ring -työkalulenkit
– Kiristettävä vyötärö
– Elastinen vyötäröpanta

Saatat myös pitää...