• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Task Force Makuupussin Sadesuoja Vihreä

Task Force Makuupussin Sadesuoja Vihreä, sopii käytännössä kaikkiin makuupusseihin, suojaa pussia lialta ja roskilta, kestävä nylon-rakenne, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Fostex

Kookas makuupussin sadesuojapussi urheille eräilijöille!

59,00 €

Task Force Makuupussin Sadesuoja Vihreä, sopii käytännössä kaikkiin makuupusseihin, suojaa pussia myös lialta ja roskilta, kestävä nylon-rakenne, mukana kompressio-säilytyspussi, valmistaja Fostex

Task Force Makuupussin Sadesuoja Vihreä

Perusvarma makuupussi on erinomainen kaveri jokaisen satunnaisesti reppureissaavan varustukseen.  Sadesuojaa kannattaa ajatella mukaan yhtälöön silloin, kun aiotaan nukkua taivasalla, sateen jäljiltä kosteissa paikoissa tai muuten vain epävakaissa oloissa ilman perinteistä teltan kaltaista suojaa.

Paino & mitat

Nyt on kyseessä pitkällekin nukkujalle valmistettu sadesuojapussi, jonka levitetyt mitat ovat: pituus noin 255 cm ja leveys 92 cm. Tilaa siis riittää! Painoa pakattuna 420 grammaa. Pakattuna kompressiopussiin koko on kutakuinkin pohjan halkaisijaltaan 10 cm ja korkeudeltaan 20 cm.

Materiaalit

Sadesuoja on 100% nylonia sadetta hylkivällä pinnoitteella. Pitää erinomaisesti myös tuulta. Helppo pingoittaa kuivamaan ja helppo pestävä, vaikkapa puutarhaletkulla.

Muuta

Tämä sisävuori on tarkoitettu lähtökohtaisesti Task Force -malliston makuupussin kanssa käytettäväksi, mutta se käy tietenkin myös muiden makuupussien päälle. Suosittelemme erityisesti niille, jotka tykkäävät nukkua maassa tai lammikoissa. Hiekka ja yleinen töhnä on helpompi pestä pois tästä, jos vaihtoehtona on pestä koko makuupussi joka reissun jälkeen.

Mikäli tahdot kokea semmoisin inttiaikojen extreme-sissitilanteen vapaaehtoisesti, niin Task Force -mallistosta voi rakentaa sisävuoren, makuupussin ja sadesuojan avulla kokonaisuuden, joka toimii jos aiot nukkua taivasalla tai optimistisemman sadesuojan alla. Task Force -makuualustan, makuupussin sadesuojan ja makuupussin löydät täältä!

– Valmistaja Fostex
– Kookas makuupussin sadesuoja
– Suojaa sateelta ja tuulelta
– Vihreä
– Mukana kompressiopussi
– Kestävä nylon-rakenne vettähylkivällä pinnoitteella
– Taktisempi armeijatyylinen toteutus