• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

US Tunnuslaatat Musta

US Tunnuslaatat Musta, mustat ketjut, todelliselle kotirambolle tai muuten vaan tosi muotitietoiselle immeiselle super upeat tunnuslaatat. Muista myös tarjolla oleva kaiverrus! Lue myös tuoteteksti!

4,90 € 4,31 €

US Tunnuslaatat Musta, myydään pareittain, mustat ketjut, todelliselle kotirambolle tai muuten vaan tosi muotitietoiselle immeiselle superupeat tunnuslaatat, valmistaja Rothco – USA

US Tunnuslaatat Musta

Hakusessa kunnon tunnuslaatta tai pari kaulaan roikkumaan? Tämä setti sisältää 2kpl laattoja ja niihin sopivat ketjut (lyhyempi ja pidempi). Laatan koko noin 2,5cm x 5cm. Pienempi ketju pujotetaan isomman ketjun päältä jotta se jää roikkumaan pidemmän kaulan ympäri menevän ketjun alapuolelle. Suosittelemme tilaamaan tunnuslaattoihin myös US Tunnuslaatan Hiljentimet Musta, kumiset hiljentimet jotka estävät laattoja tarttumasta ihoon kiinni. Tunnuslaatan hiljentimet saavat myös laatat näyttäämään katu-uskottavimmilta.

Stanssattu teksti ei sisälly laattojen hintaan, vaan se pitää tilata erikseen omana tuotteenaan! Täältä löydät ohjeet, joiden avulla saat US Tunnuslaatat Stanssattuna haluamallasi tekstillä.

– Valmistaja Rothco, USA
– Mustat
– Mukana mustat ketjut 2kpl
– Myös stanssattuna (elikä alkuperäinen ”stannaus” tyyli)
– Lisävarusteina hiljentimet

 

Saatat myös pitää...