facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

US Upseerin Repro Koppalakki

44,00 

0 / 5

US Upseerin repro koppalakki, Perinteinen toisen maailmansodan amerikkalainen armeijakoppalakki, replica, vihreä/ruskea, kullanvärinen kokardi

Poista

Kuvaus

US Upseerin repro koppalakki, perinteinen toisen maailmansodan amerikkalainen armeijakoppalakki, replica, vihreä/ruskea, kullanvärinen kokardi

US Upseerin Repro Koppalakki

Sotasarjoja ja leffoja seuranneet varmasti tunnistavat tämän lakin amerikkalaisista laatusarjoista. Tälläisiä koppalakkeja käyttivät yhdysvaltalaisupseerit toisen maailmansodan aikana palvelusasujensa kanssa. Lakin pintakangas on väriltään vihertävänruskea, panta vihreä, nahkaremmi ja lippa tummanruskeat. Tämä lakki on tietysti uudelleentuotantoa ja kaikinpuolin tarkka kopio päähineestä, joka oli käytössä suunnilleen vuosina 1914-1945.

Materiaali

Lakin pintakangas on villaa ja nahkaosat ruskeaa aitoa nahkaa. Metalliosien arvioisimme olevan alumiinia tai messinkiä.

Muuta

Tälläiset repro-/uudelleentuotantotavarat ovat täysi mysteeri ennen kuin niitä saadaan hipelöitäväksi. Nyt täytyy henkäistä helpotuksesta, sillä nämä lakithan ovat kaikin puolin pätevää sorttia. Loistavia rekvisiitaksi näytelmiin, naamiaisiin tai keräilijän kokoelmiin. Erityisen kiva lisä ovat metalliset prenikat nahkapannan kiinnikkeitän ja iso messinkinen asevoimien kokardi lakin etuosassa.

Katso tästä aito Schott B-3 Bomber lampaan-nahkatakki

– Perinteinen amerikkalainen upseerilakkimalli
– Vihreä/ruskea
– Nahkalippa ja remmi
– Metallikokardi ja napit

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä